חדשה..

Achi C

New member
חדשה..../images/Emo9.gif

היי... קוראים לי אחינועם, בת 15 מחור בין עפולה לטבריה (שרונה) יש לי yes ואני חושבת שערוצי יס סטארס הם הערוצים הכי טובים שיש.
נמלטים, גיבורים, איש משפחה, איך פגשתי את אמא,קוראים לי ארל... והרשימה עוד ארוכה. ומשהו שעלה לי בראש... בקשר לפרקים האחרונים... אני מפחדת שהם לוקחים את הסדרה למקום בדיוני או משהו... עם האנשים בחלוקים הלבנים האלה, וסונה... מה לעזאזל זה סונה?! אני מאוד אודה לכם אם תגידו לי... אממ... זהו נראה לי... להת'.

Achi C

New member
אה... ו...

סליחה אם עצבנתי ה מישהו על זה שפתחתי הודעה חדשה (יש פורומים שקופצים עליך אם אתה עושה את זה...) אבל פשוט לא מצאתי איזה שרשור או off חדשים.

Angelus

New member
איש משפחה../images/Emo47.gif

אהלן אחינועם, ברוכה הבאה לפורום.
לגבי שאלותייך - אני מניח שתצטרכי לחכות לתחילתה של העונה ה-3. למרות שאני לא מאמין שהם הולכים בכיוון הזה בכלל, ויהיה הסבר היגיוני להכל. מה להת'? רק הגעת.
תשארי קצת..

Achi C

New member
אז...

אני מבינה שאין לך שום תשובה לשאלותי... חחח אני פשוט קצרת רוח.... חחח אה... עוד שאלה... מתי העונה השלישית עולה בארה"ב ומתי היא צפויה להגיע אלינו?

bright sky

New member
../images/Emo207.gif שאלה!

היי, עוד אחת חדשה:) יש לי שאלה קטנה. ראיתי את כל העונה הראשונה ואת הפרקים האחרונים של העונה השנייה...וממש מעניין אותי לאן נעלמה וורוניקה(ככה קראו לה? העורכת דין האקסית של לינקולנן)?.... אשמח מאוד אם מישהו יענה לי, תודה

Achi C

New member
היא מתה.

היא הגיעה לבית של טרנס סטדמן ואני לא בדיוק זוכרת איך, אבל רצחו אותה. ברוכה הבאה.

bright sky

New member
תודה על התשובות!

איזה מבעס! איך נקרא הפרק שבו היא נרצחת?? אני חייבת לראות את זה! התמכרתי קשה

שמוגזית

New member
אם אני זוכרת נכון ותקנו אותי אם אני טועה../images/Emo6.gif

ורוניקה נרצחת בפרק הראשון של העונה השניה הפרק נקרא המצוד

travis2

New member
../images/Emo26.gif

היא רצתה להתקשר למשטרה לדווח על זה שטרנס חי אבל הקווים מהבית ההוא עוברים דרך "החברה" אז הם באו מיד ורצחו אותה..

למעלה