חדשה

AnGi14

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

שלום לכולם שמי ליאור ואני חולה על סוסים ואני רוכבת בערך שנה בחווה בבן שמן ויש לי סוסות. אני באמת חושבת שיש לכם פורום מגניב ואני אשמח להצטרף
ליאור.

SoosKatan

New member
שלום ליאור

גם לי קוראים ליאור.. =] אני בת 14.. בת כמה את? ברוכה הבאה.. כמה סוסות יש לך? את מגדלת אותן לבד? זה קצת מוזר שאת רוכבת רק שנה ויש לך כמה כמה סוסות.. :| טוב, יכול להיות שאני מקנא כי אני רוכבת בערך 6 שנים ורק לפני שבוע קנו לי סוסה XD בקיצור, כן, זה אחלה פורום, ואני שמחה שאת מצטרפת

AnGi14

New member
לליאור חח

אני בת 13 יש לי 6 סוסות [3 סייכות ו3 בוגרות] אני רוכבת בערך שנה באופן מסודר עד אז היינו רוכבים בטיולים ואני לא מגדלת אותן לבד הן בחווה שאני רוכבת בה והן סוסות בית-ספר שתיים מהן פלמה ואנג'ל היו שם לפני כן ואבא שלי קנה אותן כי הן הועמדו למכירה והן מאוד מצאו חן בענינו והשלישית,פיפ [זו שבתמונה של ההודעה הקודמת] הייתה אצלנו מלפני כן והייתה לנו עוד אחת עוד מלפני שהיו לנו את אנג'ל ופלה ועוד מלפני שהתחלתי לרכוב באופן מסודר אבל היא מתה כי הייתה לה פציעה [סיפור מסובך] והיא הייתה האמא של אחת הסייכות שלנו.... מצטערת שחפרתי לך...
ליאור

rafells

New member
היי ליאור

תנסי גם בפורום רוכבים צעירים, יקבלו אותך יפה שם

AnGi14

New member
לrafells

תודה רבה על ההמלצה אני אנסה איך קוראים לך?? מאיפה את?? ליאור

ram ram

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo13.gif

אני רם.. רוכבת ווסטרן בחוות עמק הבוקרים

AnGi14

New member
לSoosKatan

כן אבא שלי רוכב בשיעורים וגם לבד בטיולים חחח...

SoosKatan

New member
אני שמחה P:

תהנו.. אה ותנסי לשלוח אלי.. להודעה שרני רשמתי את השאלה.. שטויות.. [:

fliperit

New member
היי ליאור ../images/Emo13.gif

אני נגה, רוכבת ווסטרן בחוות גיא, יש לי חצי פנסיון על סוסה בשם וונדי ואני מתאמנת איתה לריינינג (בתקווה שהיא תהיה מוכנה לפני שאני מתגייסת..)

AnGi14

New member
היי רם,היי נגה ../images/Emo9.gif

את השם שלי אתן כבר יודעות חח.. אני בת 13 ואני רוכבת בחווה במושב בן שמן ואני רוכבת אינגליש וכעיכרון אני רוכבת דרסאז' ולפעמים עושים לנו קפיצות...[לא גבוהות עדיין כי רק עכשיו התחלנו עם הקפיצות \= ] אה...אני לא רוכבת הרבה זמן אז אני עוד לא ממש בתחרויות אבל אני מקווה להיות
יש לי שלוש סוסות אנג'ל,פיפ ופלמה ולאנג'ל נולדה סייחה ביום שני ולפלמה יש סייחה בת ארבעה חודשים ופיפ בהריון... ותודה על קבלת הפנים
ליאור

Ruf Lil RusGal

New member
שלום../images/Emo3.gif

אני גל בת 14 וחצי רוכבת בגליל ים.. יש לי חצי פנסיון על לוקה ומתחרה איתה גם בריינינג! השתלבות מהנה!

MC sApiR

New member
היי../images/Emo15.gif

ברוכה הבאה, קוראים לי ספיר,בת 14 ,רוכבת באודים-קפיצות ודרסג' ומתחרה=] חמורייי

ברוכה הבאה../images/Emo107.gif

מוזמנת לפורום ר"צ, יש שם יותר חבר'ה בגילאים שלך, וגם שם מאוד מאוד נחמד.
אני הייתי כמה פעמים בחווה בבן שמן, מאוד אהבתי אותה. ובתחרויות פנימיות שהיו אצלינו ראיתי את אנג'ל (שגם השתתפה), ממש חמודה. זכתה מקום ראשון ושני (אז מה אם רק ברמה קדם א' 5?...
) עם איזה 78% כל פעם. וגם גלדיאדורה (גלדיס) מדהימה.
וסליחה שלא הצגתי את עצמי - דניאלה, 18, רוכבת בכפר שמואל.
השתלבות נעימה.

AnGi14

New member
לדניאל ../images/Emo13.gif

אני כבר בפורום ר"צ ובאמת מאוד נחמד שם [= אנג'ל היא אחת הסוסות שלי [וגם פלמה אם את מכירה היא בלונדינית]... כן גלדיס באמת מדהימה והיא ממש ממש ממש חמודה...

למעלה