ועשינו החלפות#@!~!@$@!%
וגם חן ושיר על הקלמר אני צריכה לכתוב עוד לא עדכנתי אותו שנתיים חוץ מטל וליאת הכפיות שאת כתבת וטל הכפית חחחחחחחחחחחחחחחחח זוהר כתבה לי עליו "טל, אחותך יפה!!!" ויש מלא "שירו'ש 3>" ואסיורי בהדגש ענקי בהתחלה D= יש גם "פפ"ד
" רק שזה ככה פפ"ד |כ תר| ויש גם... "טל את עוד תמצאי את האימו בוי שלך"
למה אני צריכה אימו בוי אם יש לי את הארי שהוא לא אימו בוי והוא לא בלהקת אימו אלא אנשים מושלמים שעושים תסרוקות אימו אבל לא אימו כי אומרים שהם חותכים ורידים אבל הם לא ואין להם זיפים חוץ מלבעלי המושלם שמגדל גם בחזה ואני לא מרשה לו להוריד! כןכן זה שקסי.. אתן יודעות שעכשיו החזקתי את שיר 40 דקות ערה אחרי שהיא אמרה לי שהיא הולכת לישון?? ואבריל בכתה!! והייתי צריכה לחבק אותה ושיר לא רצתה להצטרף לחיבוק קבוצתי והרי אני ידועה בחיבוקיי כי אני אוהבת לחבק בגלל ליאת שמחבקת את כל מי שלא רוצה להתחבק ואז הוא מתחבק למרות שהוא לא רוצה כי ליאת מפחידה כ"כ שהגענו למצב של לישון בכפיות ואני לא רוצה כפיות אבל היא כן אז היא רוצה אבל אני לא אז לא ישנים כפיות כי זה חם מציק ועגול מדי בגב והוא כואב לי מרוב שקי הקמח שעשיתי לליאת. למה לעזאזל קוראים לזה שק קמח!?! מה אנשים הם קמח?! שק?! מזה החרא הזה?! תקראו לזה בשם אחר! חרם על שקמח!
מה השעה? 2:54. יאא איזה מושלם! 254 תמונות של חברים לא ידועים שידועים רק ברחבי תבל שזה אישהו מקום קרוב לירדן נראה לי.. שמעתן על הסיפור עם אלאדין? שהוא גנב את הקוף למרקו? ולמרקו היה רומן עם מוגלי?
זה בגלל השעה.