תודה לכולם
M M i t r a n d i r New member 27/12/06 #20 ../images/Emo95.gifשלום גם אני חדש! ונחשו מה? גם אני מגן יבנה... כן, כן, אנחנו כאן ומתחילים במלאכתנו להשתלט על העולם! טוב נו, לא באמת... אז אני אסף, שמיניסט, מתיכון רבין בגן יבנה.
../images/Emo95.gifשלום גם אני חדש! ונחשו מה? גם אני מגן יבנה... כן, כן, אנחנו כאן ומתחילים במלאכתנו להשתלט על העולם! טוב נו, לא באמת... אז אני אסף, שמיניסט, מתיכון רבין בגן יבנה.
G Good 2b Me New member 28/12/06 #52 חחח../images/Emo12.gif ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo188.gif
R R e A New member 27/12/06 #23 נחשו מה גם אני חדש. ואממממ..גם אני מגן יבנה לא תכננו את זה מראש באמאשלי... קיצר, קוראים לי רע, 18 אוטוטו, אורט רבין גן יבנה...
נחשו מה גם אני חדש. ואממממ..גם אני מגן יבנה לא תכננו את זה מראש באמאשלי... קיצר, קוראים לי רע, 18 אוטוטו, אורט רבין גן יבנה...
J je mappelle coralie New member 27/12/06 #25 הא כן שכחתי... ברוך הבא. (אנחנו נחמדים פה בפורום...בדרך כלל..)
D devilz New member 27/12/06 #36 דקה וחצי נסיעה מהיציאה הדרומית של אשדוד... במילים אחרות.. חור באמצע שום מקום...
M MORIYAE New member 27/12/06 #27 ברוך הבא../images/Emo70.gif אני מוריה... When everything feels like the movies" "Yeah you bleed just to know you're alive
ברוך הבא../images/Emo70.gif אני מוריה... When everything feels like the movies" "Yeah you bleed just to know you're alive
M MORIYAE New member 27/12/06 #48 ../images/Emo45.gif תכלס...השיר חרוש.. אבל זה לא מוריד מהעובדה שהוא מדהים וגמני הכי אוהבת את המשפט הזה...
../images/Emo45.gif תכלס...השיר חרוש.. אבל זה לא מוריד מהעובדה שהוא מדהים וגמני הכי אוהבת את המשפט הזה...
D devilz New member 27/12/06 #30 לכל ה-... מה נסגר עם הצפת הגן יבנאים? ברוך הבא אני אשדודית.. יותר שליטע