חדשה

MoonyAvFreak

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

שלום. אני מעיין.. בת 15 (עוד 20 ימים בת 16) ועד עכשיו פחדתי להכנס לכאן. לא יודעת למה. חח אז עכשיו אני כן. :) מקווה שתקבלו אותי :O.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכי אנחנו אוכלים אנשים?!

סתם.. חחח ברוכה הבאה
אני גלי בת 16 מאזור ירושלים מה עוד את אוהבת לשמוע?! ובכל מקרה שתהיה לך השתלבות נעימה

MoonyAvFreak

New member
לא יודעת. אולי כן :O

וא וא אני אוהבת לשמוע הרבה דברים. חח אלה עם הכוכביות אני יותר אוהבת יש המון שלא כתבתי. לא עדכנתי את הרשימה כבר המון זמן. יום אחד אני יעשה זאת. חח A New Found Glory Alkaline Trio Anberlin* Arizing Armor For Sleep* Avril Lavigne* Best Days Behind Blink-182 * Bowling For Soup Boxcar racer Bullet For My Valentine Copper Cross Fade Down to earth approach Easton Evanescence* Fall Out Boy* falling up Fightstar foo fighters Flyleaf * Good Charlotte (וא נוסטלגיה) From First To Last * Funeral for a friend Green day Hawthorne Heights* Hoobastank Incubus Just left Just surrender Kill Hannah* Kill Your Ex Kisschasy Last Week Last Years Hero Less Than Jake Linkin Park lostprophets* Mae Matchbook Romance Medford Drive Mest Midnight Hour MXPX My American Heart My Chemical Romance* Nickelback Nine Inch Nails NOFX Panic! At the disco* Papa Roach * paramore * Plain White Ts* Plus 44* puddle of mudd Red Hot Chili Peppers Relient K Runner Up Saving Verona Scary Kids Scaring Kids Senses Fail* Shining Through Simple plan Something Corporate Story of the year Sugarcult sum 41 Switchfoot Taking back sunday**** The Academy is...* the all american rejects The All-starz The Killers The Used * Thirty seconds to mars**** Three Days Grace Thrice Thursday Trapt unwritten law Yellowcard

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifברוכה הבאה!

אני בר, בת 12 מפרדסיה.. ואני נמוכה
עוד מעיין לא תזיקD: אין לך מה לפחד! אנחנו אנשים עליזים שמאוד אוהבים אנשים חדשים.. אם את יודעת למה אני מתכוונת.. סתם, לא, אבל באמת, אין מה לחשוש- עוד אחד יותר נחמד? ברוכה הבאה

pluplup

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני דור,בן 14 :} השתלבות נעימה

Shlomit586

New member
ברוכה הבאה מעיין../images/Emo13.gif

אני שלומית בת 14, מירושלים השתלבות נעימה, מהירה, מגניב ומלאה בניסים ונפלאות.(
)

the metal girl

New member
חח ברוך הבא ! ../images/Emo8.gif

אני אופק=] בת 14 וכמעט חודש אם נדייק =] חחח למה פחדת אף אחד לא ינשך אותך !
אז וולקאם!

Evil Pig

New member
שלום לך, ברוכה הבאה

אני דורון בן 17 מטבעון אממ לא באמת הייתה לך סיבה לפחד לבוא לפה, אנחנו אחלה אנשים.. השתלבות נעימה, ואשמח אם תציצי בחוקי הפורום כדי שאני לא אצטרך לגרום לך באמת לפחד לבוא לפה

MoonyAvFreak

New member
חח אין מה לדאוג. אני ילדה טובה ולא

יעשה דברים רעים בפורום. חח תודה :)

ssdd12345

New member
אמממ היי..

פחדתי לענות אבל בסוף עזרתי אומץ!! אני דאלי..

למעלה