חדשה

חדשה../images/Emo9.gif

היי לכם הגעתי לפורום הזה כי בקרוב אני מתחילה ללמוד ערבית (אני ממש מקווה שזה לא יהיה כבד לי מדי.... ערבית נראת שפה קשה
) מכיוון שאין לי אפילו בסיס (אני מכירה רק מילים ואותיות בודדות), רציתי להתחיל ללמוד קצת, כדי שיהיה לי יותר קל בהמשך. אם מישהו מכיר דרכים ללימוד עצמי בבית, ספר או אתר אינטרנט, או רעיונות/הצעות/טיפים איך כדאי לי להתחיל ללמוד ומה צפוי לי בהמשך - אשמח לשמוע
נ.ב- כיף לראות שיש פורום בנושא.

EastGirl83

New member
שלום ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום... את יכולה להעזר כמובן בספרים (לשאול בחנויות ספרים על ספרים של לימוד עצמי), אינטרנט (יש בפורום קישורים) וכמובן שירים וסרטים (תרבות), והכי הכי הכי הכי חשוב - אנשים! אני, אישית, שומעת שירים בערבית (חולה על זה) אז לאט לאט המילים נכנסות לתוכי, ושנית אני גם מדברת עם דוברי ערבית... אז ככה מדי פעם משחילים עוד מילה ועוד מילה... עד שלומדים את זה באופן פורמלי.

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני גל, תהני פה. ובקשר לשאלתך, אני מצטרפת להעצותיה של רומי ומוסיפה שאת מוזמנת להיעזר במאמרים/קישורים ובפורום עצמו בכל עת
.

אההה ועוד משהו --------->>>>>

אם תוכלו לתת לי רשימה של מילים בסיסיות בערבית שאני אוכל לשנן לי בזמני הפנוי....

B o N u s

New member
רציתי לפתח על זה הודעה מזמן,

אם יהיה לי זמן פנוי, ארשום היום [-:

EastGirl83

New member
זה בדיוק מה שאני עושה גם...

עדיין לא התחלתי ללמוד (רק באוקטובר מתחילים הלימודים) אז לבנתיים, אני לומדת ערבית מהשכנים שלי, ובעיקר מחברים ומוזיקה
זה אחלה... באמצע הרחוב אני מנסה לקרוא שלטים כמו ילדה בכיתה א'
למרות שיש לי ידע בסיסי בערבית כבר, בגלל הלימודים שהיו לי ביסודי (מממזממממןןןןןן) וכמובן מהשירים שאני אוהבת לשמוע והתוכניות

למעלה