טנקיו =]
כ כוסון בצפון 20 New member 24/6/06 #17 היי! אני גם חדש כאן..אני יכול ל הצטרף לשרשור שלך... "כוסון שלעולם לא חדל מלשחק בברביות...."
R R-o-i New member 24/6/06 #20 ../images/Emo6.gif ../images/Emo88.gif אומרת ת'אמת בפנים, אני כבר אוהב אותך "ערס"
R R-o-i New member 24/6/06 #25 דבר הרבה.... ותרגיש משהו על הכתף, ולא, אני לא מדבר על הכומתה חנופה בתחת שלי, בכלל חשבתי שאני בפורום אחר
דבר הרבה.... ותרגיש משהו על הכתף, ולא, אני לא מדבר על הכומתה חנופה בתחת שלי, בכלל חשבתי שאני בפורום אחר
O ohadz New member 24/6/06 #27 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif (מקווה שאת יודעת לשחות עם כרישים בלי להיפגע)
כ כוסון בצפון 20 New member 24/6/06 #28 מה קרה לאחרונה הפכת ל*דג זהב* רק חסר שתעניק פה לאנשים 3 משאלות...
כ כוסון בצפון 20 New member 24/6/06 #31 לא, נו! רק אל תקרא לי מעפן תהיה כלפיי *עדין וטוב* בבקשה! נ.ב זו המשאלה הראשונה שלי, נשארו לי עוד שתיים, לא "הניק באנגלית"?
לא, נו! רק אל תקרא לי מעפן תהיה כלפיי *עדין וטוב* בבקשה! נ.ב זו המשאלה הראשונה שלי, נשארו לי עוד שתיים, לא "הניק באנגלית"?
כ כוסון בצפון 20 New member 24/6/06 #33 אממ אממ אממ גלה לי מה מאחורי החותמת שלך...! *כוסון שחושש להשתמש במשאלתו האחרונה...*
R R-o-i New member 24/6/06 #34 מקדיש לו את כל השלוש שלי 1.שכולם יהפכו לכוסיות. 2.שכל הכוסיות ירצו אותו. 3.שהוא יהיה הומו