חדשה

avril24

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

התקבלו אותי? [?] ואני יודעת שכמה ממכם מתעבים את אבריל [evil pig לתשומת לבך
] אבל אני חולה עליהההה!!#%$^$@# אה וגם שלומית פה מהקומונה של מדיה פאלטה?!

ssdd12345

New member
אמממ....

הי חדשה נראה לי.... צר לי שאת אוהבת את הכופרת המזופתת....

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני חן בת 11 ממודיעין

pluplup

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

מה הבעיה באבריל? היא זמרת ממש טובה אבל אפשר קצת יותר פרטים? כי כל מה שאנחנו יודעים עלייך זה שאת אוהבת את אבריל

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifברוכית../images/Emo24.gif

אני גלי =] בפרי קצת על עצמך... איך קוראים לך? גיל? מאיפה? מה עוד את אוהבת לשמוע? כמה זמן שומעת סיסטם? בכל מקרה שתהיה לך התשלבות נעימה

avril24

New member
פרטים ../images/Emo11.gif

קוראים לי זמר, בת 13 מראשון.. אממ את סיסטם אני אוהבת בערך חצי שנה... ? הכרתי אותם מאחי
אממ חוץ מסיסטם ואבריל אני אוהבת את לינקין פארק, מיי כמיקל רומאנס, גרין דיי וכאלה.. *ואלתשנאואותיכיאניאוהבתאתאבריל*

avril24

New member
תודה ../images/Emo9.gif

קוראים את זה ככה: זֶמֶר *ולאאנילאחושבתשאתהדיסלקט*

pluplup

New member
מה הקטע של המילים המחוברות?

ואיך לעזאזל עושים ניקוד?

avril24

New member
סתם קטע שלי, אל תתייחס ../images/Emo6.gif

וכדי לנקד אתה כותב את האות שאתה רוצה ואחרי זה קאפס לוק, ואז שיפט ואחד המספרים, אחר כך תלחץ שוב על שיפט, אות אחרת וכך הלאה

Evil Pig

New member
LOL!!!!!!

"ואני יודעת שכמה ממכם מתעבים את אבריל [evil pig לתשומת לבך
] " הרגת אותי !! לא נורא חצי נחמה לפחות את אוהבת את סיסיטם.. אל תתנפי לנו את הפורום עם דברים שלה ואני אשמח.. מקסימום אני אגנוב לנתן את הקודים של המחיקת הודעות ואמחוק לך
ברוך הבא אנד שיט, ואם את רוצה לשאול משהו או להעזר בי אז לכי לעזאזל, סתם, את יכולה לשאול במסרים או אפילו פה בפורום בכייף!
וד"א בקשר להודעה שלי בפורום אבריל -- זה לא איך שאני מתנהג בד"כ - דיי שודלתי לעשות את זה וגם הייתי מעוצבן יותר מידי באותו יום גם מהחרא הזה וגם מעוד הרבה דברים.. ביום נורמלי בחיים לא הייתי כותב כזאת הודעה מפגרת..- יצאתי כזה פוזר! זהו, תמה החפירה יום טוב! לך ולכולם!

ssdd12345

New member
קאוור מסריחחחח

סלחי לי אבל היא חרא של זמרת..וזה דיי בושה מה שהיא עשתה..

avril24

New member
היא עשתה את זה בצחוק

היא לא התכוונה לצחוק על סיסטם

ssdd12345

New member
אה כן...

בגלל שאת כול כך אוהבת את אבריל כנסי לפה.... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=677021&passok=yes כדיי להרגיז...

pluplup

New member
../images/Emo45.gif היא צודקת

זה ממש לא יפה שאתם סתם מרגיזים אותה זכותה לאהוב את אבריל לא שופטים יצור/ה לפי האמנים שהוא/היא אוהב/ת... תזכרו את זה

למעלה