חדשה
|

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאהמ, ועוד להוסיף,

כדאי לקרוא עוד גם בספר "שרה גיבורת נילי" כדי להבין... אגב ספר מאוד מומלץ, קראתי אותו 4 פעמים ברצף.

pluplup

New member
../images/Emo126.gifברוכים הבאים אריאלה../images/Emo126.gif

מקווה שתהני פה והשתלבות נעימה

ashkeloni

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני נתן
מכיר קצת ת'קטע שדיברת עליו, כל הזמן אנשים מבקשים ממני לשמוע בMP3, ואז מזיינים לי ת'שכל על זה שהמוזיקה שאני שומע לא שווה. אבל לדעתי שווה לך לשלוח למי שמבקש, אולי בסופו של דבר הבא בתור יהיה עוד מעריץ של הלהקה!

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif ברוכה הבאה!

אני בר, בת 11, ואני מחור באיזור השרון
בקטע של לונלי דיי- אני עם מעיין. וזהו, תהני.

STU XD

New member
ברוכה הבאה !

והשתלבות נעימה
מבינה אותך.. והבצפר שלי מוצף כאלה, וזה די מעצבן. אבל לא נורא, כבר מזמן הבנתי שכל אחד צריך להנות מהמוזיקה שלו, בלי לתת חשבון לאף אחד ובלי לבקש חשבון מאף אחד . . .

Evil Pig

New member
ברוכה הבאה אריאלה!

דבר ראשון- יש לך שם ממש יפה - אני מת על השם הזה!! באמת! דבר שני- ברוכה הבאה! אני דורון וגם אני מחור בצפון. דבר שלישי- גם אני כמו בר וכמו מעיין בדעתי.. יום טוב חג שמח!

InnocenceLost

New member
היי כולם :)

וכן בוודאי שאני בעד שיותר אנשים ישמעו אותם אבל כשכל השנים הקודמות הם אמרו שאני 'פריקית' כי אני שומעת אותם ועכשיו הם מזמזמים מולי את לונלי דיי ואגב משנים את כל המילים
זה קצת מבאס ותודה למי שאהב את השם שלי חח שלשום פגשתי מישהי בת 30+ שקוראים לה ככה והיא לשם שינוי לא מורה

pluplup

New member
כשאת אומרת

"תודה למי שאהב את השם שלי" זה נשמע כאילו אף-אחד לא יאהב אותו יותר כי את עוזבת הבנת?

Evil Pig

New member
לאחות של חבר שלי קוראים ככה..

היא גם חמודה גם חכמה וגם כוסית משמע- השם הזה עושה טוב לבנות..

silver and cold

New member
שלום אריאלה../images/Emo24.gif

וולקאם לפורום סיסטם... אני לילך וכמו שמעיין, בר ודורן כבר אמרו: שכל אחד ישמע מה בא לו זה שאת אוהבת סיסטם זה להנאתך!

Evil Pig

New member
../images/Emo124.gif בחייכם תעשו את זה מהר אבל

יעני עד 9 אני רוצה שלחפות 5 יתחברו פה!

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifWelcome To 924 ^_^

אני חן ואני בת 11 ממודיעין, השתלבות נעימה!
וגם אני מסכימה עם מעיין ^^

ApeliT

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo85.gifוואלקם!

קודם כל תכירי את ג'סי (החתולה שמלמעלה בצד ימין) וצ'ארלי (הדובי שלמעלה בצד שמאל)... דבר שני ברוכה הבאה לפורום סיסטם!! אני עדן, בת 10 עוד 4 ימים 11... תהני והשתלבות נעימה..

למעלה