חדשה
|

InnocenceLost

New member
חדשה../images/Emo9.gif|

היי=) אריאלה בת 16 מהצפון אי שם החלטתי אחרי הרבה זמן שאני פה וקוראת מהצד להיכנס רשמית לפורום שומעת סיסטם כבר.. ואו 3 שנים :) ובהחלט במקום ראשון אצלי ותגידו, גם אתם משתגעים?! עזבו שבכל מקום משמיעים את לונלי דיי אז גם אנשים, שכלכך אבל כלכך לא מהאנשים ששיכולים לשמוע סיסטם (כלומר אנשים ששומעים לינזי לוהן או איך שלא כותבים את זה) מבקשים ממני שאני אשלח להם שירים שלהם אחרי שהם שמעו את הכביכול להיט ברדיו=\ כמובן שאני שולחת בלי להסס כי אני יודעת את התגובה מראש "איכס מה זה סיסטם?" 6 פעמים זה קרה, שישה אנשים שונים! זה מחרפן אותי שבנות מזמזמות לי את לונלי דיי כשהן שומעות בריטני ספירס מהצד אוך כשעוד שמעתי את היפנוטייז חיבבתי את לונלי דיי כשיר שונה שלהם, רגוע ונחמד יחסית אבל עכשיו ה'שיר רדיו' הזה משגע אותי ועוד גלגלצ השמיעו לפני כמה ימים את טוקסיסיטי .. לאן הדרדרנו חח :) בכל מקרה אחרי החפירה שלי ספרו לי מי אתם :)

InnocenceLost

New member
וכדי להבהיר..

"כלכך לא מהאנשים שיכולים לשמוע סיסטם" הכוונה בחלק המוזיקלי שלהם, כבדרך יום יום נגיד לא כמשהו אחר

Ipecac0

New member
היי אריאלה!

אני מעיין
השתלבות נעימה
תראי, זה באמת לא צריך להעסיק אותך שבנות ששומעות לינדזי לוהאן שומעות גם סיסטם. אז נכון שלינדזי לוהאן מעצבנת, אבל ת'כלס- שישמעו מה שהן רוצות! זו זכותן לשמוע מה שבא להן, גם אם הן לא שומעות להקות רוק כבד או משו כזה אחרות, מה לעשות
תהני לך מהמוזיקה שלהם ואל תשימי על מי שעוד מאזין להם

ברוכה הבאה

כן כבר היה לנו שירשור בנושא, גם אותי זה קצת עצבן. אבל השורה התחתונה, העיקר שאנחנו נהנים מהמוזיקה ומה איכפת לנו מה אחרים אוהבים לשמוע.

pluplup

New member
מתי הם השמיעו את Toxicity?

למה אף אחד לא אמר לי?!?!?!?!?!?!?!?!?

Azizi

New member
בטח באיזה יום שישי בלילה.

יש איזה שעה של מוזיקה איכותית

InnocenceLost

New member
יום חמישי לפני שבוע בשעה 9וחצי-10

בערב:] השדרנית חפרה על השואה של הארמנים וכבר ידעתי הו הנה זה בא שוב לונלי דיי ופתאום שמו את טוקסיסיטי !:)))

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifחחחח נכון..

היא דיברה על זה שהם מורידים ת'כובע משו חחחחח בדיוק חזרתי מהבאולינג
בכל מקרה ברוכית
אני גלי גם בת 16 מחור ליד ג'ורזלם סיטי

ssdd12345

New member
אתה רציני...

"מה זה לעזעזל השואה הארמנית"..... זה דבר ממש מפגר לכתוב מצידך... ועוד משו אתה פאקינג שומע את סיסטאם...גם אם לא היית שומע אותם זה בושה שאתה לא יודע מה זה השואה הארמנית...אבל אתה פאקינג שומע סיסטאם... אין רגע שבו הם לא מדברים מזכירים אומרים משו על השואה הארמנית....אה כן למה...כ-י ה-ם א-ר-מ-נ-י-ם!!! וגם בגלל שיש להם קשרים משפחתיים לזה וכול המסובך שמסביב.....

Ipecac0

New member
ת'אמת שהרבה אנשים לא יודעים

על השואה הארמנית...זה אם כבר בושה. זו אחת הסיבות למה סיסטם עושים הופעות. כמחאה כנגד צרפת ותורכיה שיודו בזה כרצח המוני ושהמודעות תעלה. אין על מה להתנפל על מישו שלא יודע... במקום להתנפל צריך להסביר

Azizi

New member
מה הקשר?

מה הקשר בין לשמוע סיסטם ולדעת על רצח העם הארמני? (לא שואה!
) אפשר לאהוב להקה ואת השירים שלה בלי שיהיה אכפת ממה שהם אומרים ולדעת עליהם הכל...

ashkeloni

New member
--->

השואה הארמנית היא טבח שנעשה על ידי התורכים בעם הארמני בשני אירועים, הראשון בסוף המאה ה19 והשני בתקופת מלחמת העולם הראשונה.

למעלה