חדשה...

Bencao A

New member
חדשה...../images/Emo9.gif

היי, אדוה, נעים להכיר..:) הודות ליעלי, תודה על ההזמנה... ד"א, אני לא יודעת אם מישהו העלה את הקישור לאתר הזה פה או לא (ואני דיי עצלנית לבדוק בארכיון או בטאגליינס, תסלחו לי בבקשה בבקשה?
) חברה שלחה לי את זה לא מזמן, על כך שיש רמזים בספר השישי לכך שדמבלדור לא מת (?) ומישהו ממש החליט לחקור את זה. מצרפת קישור למתעניינים...אני עדיין מנסה להבין את רמת האמיתות של זה. אם מישהו מכיר, הוא מוכן לחלוק עימי את ידיעותיו בעניין. Have a nice day...

ToryMaster

New member
../images/Emo99.gif

בעיקרון, הבלוג נותן רמזים שלטענתו מאששים את האמירה שדמבלדור לא מת, העניין של אמיתות הטענה זה כבר אישי.

אלאסטור

New member
אהה..

אז זו האדוה שאמרת בצ`אט שאת מכירה, אהה... אפרופו, ברוכה הבאה למצטרפת החדשה. אני מאד מקוה שהתיאוריה ההיא נכונה, יש אפילו בסיס לאשליה הזאת.. (אני מפחד להתאכזב..) סתם, נורא הצטערתי שהוא מת, וכולם יודעים שיש הרבה דברים מוזרים במוות שלו, טוב הלוואי, אולי אם נאסוף בפורום הרבה כסף, (אחד הדברים האחרונים בעולם שחסרים לה כעת...) ונשלח לרולינג כשוחד אולי זה יעזור שהוא יחיה... פסימיות היא אופטימיות עם ניסיון...

דנקי

New member
ברוכית!!../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif

אשפוז נעים

דנקי

New member
שחכתי להגיד..../images/Emo122.gif

דניאלה, בת 11 וחצי מהמרכז.... אז וולקאם!!

black robe

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי, 12 וחצי
שהות נעימה

וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

האתר הזה ממש שיגע אותי כשנכנסתי אליו. כל התיאוריות המנומקות היטב תמיד משגעות אותו. בכל אופן, זה אתר בהחלט מעניין, ונעשה שם מחקר מקיף לאללה.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
זה מאוד מתעתע../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

כי בפרטים כתוב "ת"א והמרכז" אז הוא לא בת"א, הוא במרכז

דנקי

New member
לא קשור לעולם שלך..

במסן אמרת לי שאתה מת"א.. אז.. אתה לא מת"א??

מה../images/Emo35.gif לא... =\

אפילו ליאת המנהלת הייתה ביהוד לפני כמה זמן [והודיעה לי רק אחרי שהיא חזרה לפ"ת, כי לא היה לה את הפלאפון שלי.
אבל ניחא. עכשיו יש לה.
] והיא רצתה שאני אבוא לראות אותה... כי אני גר ביהוד!

דנקי

New member
אוקיי.. אבל אני זוכרת שאתה, כן אתה

אמרת לי שאתה גר בתל אביב!! אני זוכרת!! לא משנה.. אז עכשיו אני יודעת אתה גר ביהוד, למרות שאמרת לי שאתה גר בתל אביב!!! חפרתי, אני יודעת. עמכם הסליחה...

maor tur

New member
יהוד?

שמעת שנבחרת האולימפיאדה הוירטואלית מיהוד זכתה במקום הראשון? הנבחרת שלי במקום השני
ארצי!

למעלה