כפרעליך
S ShiriRoniDiamondz New member 19/5/06 #22 כפרעליך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif
T the Girl of Love New member 19/5/06 #23 ../images/Emo214.gifתחשבי על כינוי אחרררר../images/Emo9.gif ליאור קוראת לי כפרעעעעע, את צריכה לקרוא לי בשם אחר [יש לי אוסף כינויים ]
../images/Emo214.gifתחשבי על כינוי אחרררר../images/Emo9.gif ליאור קוראת לי כפרעעעעע, את צריכה לקרוא לי בשם אחר [יש לי אוסף כינויים ]
S SD music New member 19/5/06 #25 כפרעע צ'ילי../images/Emo99.gif שומרת על הכינוייי.... איזה זבל אני שלא הגבתי פוולל זמן.. הייתי בטיול שנתי..הולכת להתעדכן חוזרת P=
כפרעע צ'ילי../images/Emo99.gif שומרת על הכינוייי.... איזה זבל אני שלא הגבתי פוולל זמן.. הייתי בטיול שנתי..הולכת להתעדכן חוזרת P=
T the Girl of Love New member 19/5/06 #26 ../images/Emo214.gif ב ד י ו ק ../images/Emo7.gif אני נבהלתי והייתי בטוחה שקרה משהו, כבר תכננתי לשלוח לך מסר כלכך כיף שחזרת!
../images/Emo214.gif ב ד י ו ק ../images/Emo7.gif אני נבהלתי והייתי בטוחה שקרה משהו, כבר תכננתי לשלוח לך מסר כלכך כיף שחזרת!
S SD music New member 19/5/06 #27 אייזה חומץ( תנקסס...נמנממ.. אני צריכה להגיב בשרשור של האיירוויזיוןןן.... ממש עלוב השנה התקשורת...לאב יהה
אייזה חומץ( תנקסס...נמנממ.. אני צריכה להגיב בשרשור של האיירוויזיוןןן.... ממש עלוב השנה התקשורת...לאב יהה
T the Girl of Love New member 20/5/06 #28 ../images/Emo214.gifמה חומד? אני כפרע . שלך, או שאת מוותרת?
ד דון דון האחת והיחידה New member 20/5/06 #31 ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif