*ששמתי
S SHNI23 New member 8/4/06 #68 אה עכשו ראיתי לפי איך שהאקסית ניראת זה נראה כאילו הוא מחפש ילדות טובות מה שמחזיר אותנו .... הממממ אלי! די לא יכולה יותר תוציאו אותי מהפנטזיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אה עכשו ראיתי לפי איך שהאקסית ניראת זה נראה כאילו הוא מחפש ילדות טובות מה שמחזיר אותנו .... הממממ אלי! די לא יכולה יותר תוציאו אותי מהפנטזיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ה הקוסמת 22 New member 8/4/06 #72 חופשי.. יש לפעמים גברים שגורמים.. לך לחזור לגיל הטיפש-עשרה לפנטז עליהם וכל זה ממש כמו ילדות אוף מתי זה עובר..........????? איפה האביר על הסוס הלבן? יוווו-הווו אבירוש אני פה... אי שם בדרום הארץ... מכתבי אהבה יש לשלוח ל... #$%&$#@%&*%@ 68
חופשי.. יש לפעמים גברים שגורמים.. לך לחזור לגיל הטיפש-עשרה לפנטז עליהם וכל זה ממש כמו ילדות אוף מתי זה עובר..........????? איפה האביר על הסוס הלבן? יוווו-הווו אבירוש אני פה... אי שם בדרום הארץ... מכתבי אהבה יש לשלוח ל... #$%&$#@%&*%@ 68
S SHNI23 New member 8/4/06 #58 רק לי אתה לא מביא פרחים......... באמת לא יצא לנו לדבר אהלן ! אני שני תבורך על הפורום והבנתי שאתה עושה מחר פסיכומטרי שיהיה המון המון בהצלחה!!!!!!!!!!!1
רק לי אתה לא מביא פרחים......... באמת לא יצא לנו לדבר אהלן ! אני שני תבורך על הפורום והבנתי שאתה עושה מחר פסיכומטרי שיהיה המון המון בהצלחה!!!!!!!!!!!1
A Angelus New member 8/4/06 #69 לא, לא. אני חייל. תני לי פסיכו' בכיף. והנה זר פרחים. במפגש הפורום אני מבטיח לדאוג למשהו..