חדשה

look away

New member
חדשה../images/Emo9.gif

היי, נתקלתי בפורום הזה מתי שחיפשתי תדמויות של הסידרה, אני בת 23, סטודנטית לגרפיקה ממוחשבת ועיצוב אתרי אינטרנט,
בין היתר אני לומדת פריי הנד(תוכנה מורכבת של צייר) ושם באחד התרגילים שנתנו לנו לימדו אותנו לצייר סאות' פראק, אני לא מבינה בהם,אבל אשמח להכיר אותם יותר... אז בנתיים יש לי 2 שציירתי ...... והינה הם
(לא ממש דומים לאמיתיים,אבל דיי קרוב)

wasted19

New member
ברוכה הבאה..

אחלה ציורים אבל הם נראים תמימים מדי..

ברוכה הבאה!../images/Emo106.gif

אמ..בהתחלה עוד לפני שקראתי מה כתבת והתסכלתי על התמונות אז הם נראו לי כמו סאות'פארק תינוקות,חח ממש נחמד ויפה יישר כוח!!

richter

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

ציורים מגניבים
אם את רוצה לראות עוד פרקים של הסדרה, את יכולה לנסות ולברר אם ניתן להשכיר DVD-ים של העונות השונות בבלוק-באסטר. את הסרט של סאות' פארק ניתן להשכיר כמו כן, העונה השמינית של הסדרה משודרת בערוץ 'ביפ' בכל יום ראשון (שידורים חוזרים בשישי, שבת ושני)

richter

New member
ביפ לא קיים בכבלים האנלוגיים

אפשר לצפות בו רק בממיר הדיגיטלי. ערוץ מספר 4

richter

New member
שעות השידור:

ראשון- 13:45, 01:40 שני- 15:05 שישי- 00:55 שבת- 00:00, 02:30

AmitNHB

New member
כן, או לחליפין את יכולה לעשות מה ש

כולנו כאן עושים, אבל ששש... אסור לדבר על זה. ולחלוטין בהקשר אחר, אם את רוצה המלצה לאתר מאוד נחמד, אני אלח לך בפרטי. להשכיר DVD-ים בבלוק-באסטר... הרגת אותי ריכטר.

richter

New member
היי היי

יכול להיות שיש את העונות להשכרה, יש שם DVD-ים של הרבה סדרות, אולי גם אפשר למצוא את של ס"פ איפהשהו

AmitNHB

New member
לא לזה התכוונתי ../images/Emo3.gif

בהצלחה בבדידה, ד"א. נראה לי שאני נכשל בענק. לא באתי כל הסמסטר וזה ה-נושא ב"ה" הידיעה שלא כדאי ללמוד מספרים. זה פשוט מדהים ! אין דבר אחד שמוגדר אותו הדבר בכל הספרים.

richter

New member
על מה אתה מדבר

50% לפחות נכשלים בענק
(ויש סיכוי טוב מאוד שאני ביניהם) היה לי אתמול מבחן בפיזיקה 1, ככה שהרבה זמן ללמוד לבדידה אין לי... למה לא באת להרצאות של זה? (לא שהבנתי יותר מידי מההרצאות, אבל בכל מקרה...
)

AmitNHB

New member
אני חושב שאתה טועה לגביי % הנכשלים

בדידה זה יחסית, והדגש העצבני על יחסית, פחות קשה לעומת שאר הקורסים של מדעים מדוייקים. לא באתי לאף קורס, לא רק לבדידה. התנאים פשוט מחפירים. 650 אלף איש בכתה עם כסאות של גן חובה, ואם אתה לא בין השורות הראשונות באמצע (שזה אומר כמעט ללכת מכות), אז לא רואים כלום. באמת... עדיף כבר ללמוד מספרים, רק שהבעייה היא כמו שאמרתי, שכל הבדידה הזאת זה נושא של הגדרות. שיהיה לנו בהצלחה.

richter

New member
תראה

בתחילת השנה רודיטי אמר לנו שיש משהו כמו 40% נכשלים בסמסטר באינטרנט יצא לי לקרוא שזה יותר לכיוון של 50% לקראת סוף הסמסטר "עברתי" לרגב. אתה צריך לראות מה הלך בשיעורים שלו באולם דאך- כל מי שבמקור אצלו + חצי מאלה של רודיטי + חצי מאלה של אברון
אה, ואיך רגב סיים בשיעור האחרון? "נתראה בסמסטר הבא"....

AmitNHB

New member
כן, אני יודע מה הלך אצלו...

היתי אצלו במקור, וכבר אז היה מלא בדאך. אחרי שבוע, כמו שאמרת החלה נהירה המונית... וזו עדות של מישהו שהיה רק בשבועיים הראשונים. 40-50 % ?? וואו ! זה מדהים ! תראה היה בשישי האחרון ובשישי לפני זה לינארית 1 וחדו"א 1. בלינארית 1 היה משהו כמו 20 אחוז נכשלים ובחדו"א 1 רק 10 אבל עוד 20 היו בין 60 ל 64. שני הקורסים יותר קשים מבדידה, לטעמי, אבל אולי בגלל שבדידה הוא קורס שעושים גם הרבה סטודנטים מחוץ למדעים מדוייקים, זה ההסבר, לא יודע... בוא נגיד שעכשיו בכלל ייאשת אותי... לפי שיטת הניקוד, מקבלים 80 נקודות על 4 שאלות מתוך 6, ככה שאני בונה על לעשות רק 4 ומקווה ל 75 אחוז מתוך ה 80 שזה יהיה 60 ועובר... מקווה מילת המפתח.

richter

New member
מצטער ../images/Emo9.gif

לא זוכר בכלל איך המבנה של המבחן יש איזה חלק קטן אמריקאי לא? זה כבר קצת נקודות
בכל מקרה, פשוט תשאיר לך את תחילת ספטמבר פנוי
אצל רגב, ד"א, אנשים שלא באו ישר בסוף השיעור שלפני פשוט ישבו על הריצפה (שהאמת היא לא נראית כפתרון גרוע כל כך בהתחשב במושבים שם)

AmitNHB

New member
חלק אמריקאי ? מה זה גנון ? חחח...

יש 6 שאלות - חייבים לענות על כולן, על 4 הכי טובות שלך תקבל ניקוד של 80 אחוז, ועל ה 2 הנותרות 10 נקודות על כל אחת (או 20 על הממוצע, אם תרצה...) למה ספטמבר ? המועד ב' זה המועד א' של הסמסטר הבא וזה סוף יוני (או תחילת יולי ?) עוד פאק עצבני של חוסר תקציב, ד"א. תאמין לי, יש לי חברים שלומדים במכללות ומה זה נהנים...

למעלה