חדשה

YolA ShaLolA

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

אני חדשה, אני לא ממש שרופה על אורלנדו בלום אבל הוא מוכשר ויפה. מקווה להשתלב פה. קוראים לי יעל ואני בת 11 וחצי!!! אני אוהבת גם את ביונסה.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני אביה בת 13 מכ"ס מקווה שתשתלבי פה! כדאי לך לקרוא סיפורים, חלקם אורלנדו משתתף, שילדות פה כתבו (כולל אני)

CrAzY In LoVe14

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

מקווה שתשתלבי פה מהר!!!, ואי,ואי,ואי כמה חדשות אני לא עומדת הקצב!!!!....חחחחח..... כפי ששמת לב לפי הכינוי שלי גם לי אין בעיה עם ביונסה.....

T u r n e r 1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני לימור!
ולנוגה- שמתי לב שחזרת אז מגיע לך ברוכה השווה

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שמי דורית ואני בת 14
בטח שתשתלבי

iloveo

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

לי קוראים מיכל...

kittycatbone

New member
ברוכה הבאהה!!!../images/Emo24.gif

אני דווקא לא ממש אוהבת את ביונסה..
אבל העיקר שאת אוהבת את אורלנדו והכל בסדר!!
תהני כאן בפורוםםםםםםםם!!

נצל"ש-משו חמוד,לא קשור..../images/Emo168.gif

21 דברים מעצבנים בפרסומות: 1. חלקן משפיעות לנו על התת-מודע. 2. פרסומת מוצלחת היא פרסומת מפתה. זה יכול להיות מתסכל אם זה מוצר שאתם לא יכולים להשיג. 3. בערוצים מסוימים (אהמערוץ2אהמ) הן מופיעות בזמן הלא נכון. 4. הן תמיד תקועות לנו מול הפרצוף, וגם אם נעצום עיניים נמשיך לראות אותן בראשינו. 5. הו טפשיות. 6. הן מציגות זוית ראייה לא נכונה על החיים. 7. יש בהן הרבה סקס, אלימות וגזענות. 8. יש פרסומות ארוכות מאוד. 9. הרבה פעמים אין איזון בין הווליום של הפרסומות והווליום של הסדרה\סרט\וואטאבר, וזה יכול להיות מפחיד. 10. כל אידיוט שאומר איזה משפט קליט ומפגר בפרסומת, ישר הופך לסלבריטי. 11. הן לא נגמרות! פשוט לא נגמרות! 12. מכירים את זה שאתם רואים משהו ורצים להביא משהו טעים לאכול, וכשאתם מגיעים לטלוויזיה מתחילות הפרסומות והדבר הטעים סתם מתבזבז? 13. חלקן - בעיקר פרסומות לצעירים - הורסות את העיניים עם כל הפלאשים והדברים הצבעוניים מידי (אהמאסקייפאהמ) 14. ואם כבר הזכרתי פרסומות לצעירים, יש יותר מידי פרסומאים שמתייחסים אל נוער כאל חבורה של ילדים מטומטמים שהמטרה היחידה שלהם היא להיות מגניבים שיקנו כל דבר, כל עוד הפרסומת מספיק צבעונית. 15. פרסומות לתחבושות וטמפונים. כל מילה נוספת מיותרת. 16. יש פרסומות שמנסות לפנות לרגשות שלנו בדרכים ממש מוזרות ("ליוסי יש כלב. למיה יש חתול. לשמוליק יש דג. לי יש סרטן". WTF?) 17. ויש פרסומות שמצליחות לפנות לרגשות שלנו יותר מידי, כמו הפרסומת עם הילדים ששרים למישהי "היום יום הולדת" ואז נדרסים ומתים. 18. הן מופיעות כפופ-אפ לפעמים. 19. יש פרסומות שבהן אנחנו רואים את הפרצופים של הסלבריטאים שדווקא מהם אנחנו מנסים להימנע. 20. דווקא כשרוצים ללכת לשירותים, הן לא מגיעות. 21. למרות שאנחנו כל כך שונאים אותן, יש אנשים שיושבים במשרדים אי שם ואשכרה מקבלים עליהן כסף.

Sweet 6teen

New member
חחחחחח.... כמה שזה נכון!!!!!!!!

ממש יפה.... :) וכמובן- ברוכה הבאה!!!! אני מעין :) השתלבות מהירה!

Sweet 6teen

New member
נצל"ש.... דומה למה שעשית עם

הפרסומות... רק קצת שונה.. הכי טוב: (אני מניחה שהרוב מכירות....) 1. להתאהב. 2. לצחוק עד שכואבת הבטן. 3. למצוא הרבה הודעות במחשב כשחוזרים מחופשה. 4. לשמוע את השיר האהוב עלייך ברדיו. 5. לשכב במיטה ולשמוע את הגשם יורד בחוץ. 6. לצאת ממקלחת טובה והתנגב במגבת חמימה. 7. לעבור בהצלחה בחינה קשה. 8. לקבל טלפון מאדם שלא שמעת ממנו הרבה זמן. 9. שיחה טובה. 10. למצוא כסף במכנסיים שלא לבשת הרבה זמן. 11. לצחוק על עצמך. 12. שיחות טלפון ארוכות לתוך הלילה. 13. לצחוק בלי סיבה. 14. לשמוע במקרה מישהו מחמיא לך. 15. להתעורר ולגלות שנשאר לך עוד זמן לישון. 16. להיות חלק מקבוצה. 17. הנשיקה הראשונה. 18. למצוא חברים חדשים. 19. להרגיש פרפרים בבטן כשפוגשים את האדם המסוים. 20. שיש מישהו שאומר לך עד כמה הוא אוהב אותך. 21. לשמוע שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב. 22. לראות אנשים שאתה אוהב מאושרים. 23. ללבוש סוודר של האדם שאתה אוהב ושעדיין יש עליו את הריח של הבושם שלו. 24. לחזור ולפגוש חבר ותיק ולראות ששום דבר לא השתנה. 25. לבלות זמן עם החבר הכי טוב. 26. להביט בשקיעה. 27. שהאדם שהתאהבת בו יגיד לך שהוא אוהב אותך. יום טוב, וחג שמח :)

g a g a

New member
היי יעל../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

ביונסה ואורלנדו
שהות נעימה

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאה????????????

זה לא אורלנדו, מה זה השיער החלק והשחור הזה?

למעלה