חדשה

חדשה../images/Emo9.gif

קוראים לי ניבי, אני צמחונית גאה
בת 11. יש לי שאלה: אני צמחונית כבר שלושה חודשים, מתי עלי להתחיל לקחת וויטמינים
 

mm130

New member
LOL../images/Emo18.gif

ברוכה הבאה! קבלי
. לא כל הצמחונים לוקחים ויטמינים. זו דעה קדומה חסרת כל בסיס. הויטמין היחיד שלא קיים במוצרים מהחי (ביצים, חלב, ובשר) זה B12, וניתן לקבל אותו בצורה מלאכותית. אפשר גם דרך במבה או קורנפלקס. בתור צמחונית ששומרת על תזונה נכונה, אין לך מה לדאוג.
 

Neta558

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

הנה לך פרח רשמי
אין סיבה לקחת סתם ככה ויטמינים, וזה בטח לא קשור למשך זמן הצמחונות. זה טוב שאת מודעת לנושא, אך כדאי להחליט על נטילת ויטמינים בהתאם לבדיקות ולהתיעצות עם רופא או תזונאי.
 
היי../images/Emo24.gif

היי ניבי
לי קוראים שני ואם את צריכה עזרה כל שהיא עם הצימחונות אני פה...... אם את רוצה אני יכולה לתת לך מאמר שאני כתבתי
 

nirte

New member
ברוכה הבאה!

כפי שאמרו לפניי לא צריך לקחת ויטמינים ללא התייעצות עם רופא. כדאי לך בקרוב לעשות בדיקות דם ולהתייעץ עם תזונאי שמבין בנושא. בהצלחה!
 
תודה../images/Emo51.gif

לצמחונים: לפני שתי דקות הייתה כתבה בערוץ הילדים על ביצי חופש וחסיכת הכאב בקנייתן
 

mm130

New member
לא אהבתי.../images/Emo18.gif

המתראיינת דיברה על ביצי חופש כעל פיתרון מושלם, וכשהמנחה הצעיר (והמעצבן, יש להוסיף) שאל אותה בצחקוק אם "את כועסת שאני אוכל ביצים?", היא ענתה "מה פתאום?!".
 
למעלה