חדשה

ליאטסי

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

ואפילו טרייה ממש.. תמיד ידעתי שיש את הפורום הזה, אבל רק עכשיו הוא רלוונטי לי בת עוד מעט 19, עם חברחייל בקרקל.. בנגב הרחוק
שאני לא אוכל לדבר איתו עד יום חמישי כי לוקחים להם את הפלאפונים. אז לפחות אני אוכל להתמרמר פה על המצב.. התקבלתי?

ליאטסי

New member
קצת מוזר לספר

אבל טוב נו.. אני ליאת, מהמרכז. ממש עוד שבועיים מתגייסת ועדיין לא יודעת לאיפה. וואו.. אני לא יודעת מה לכתוב. אם תשאלי אני אענה

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני ים, חיילת בקורס מש"קיות נפגעים, בת 18 וחצי וחברה של לוחם בגולני שהוא בן 21.

היי ים!

לא ידעתי שגם את כאן
איך בצבא? (אם את בכלל זוכרת אותי משמיניסטים
)

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

דניאל , בת 15.5 עולה לט' (נשארתי שנה בגן
) , מהצפון חברה של חייל במשטרה צבאית ...

ליאטסי

New member
רצינית?../images/Emo12.gif

וואוו זה ממש הפרש גיל גדול.. אפילו לא חוקי

לא חוקי? ../images/Emo3.gif

בת דודה שלי היום היא בת 19 .... בגיל 15 בדיוק התחילה לצאת עם חייל (בן 18) בדיוק כמו חבר שלי .. החזיקו 3 וחצי שנים
אף אחד לא התלונן , ההורים שלה היו בסדר גמור עם זה. ככה גם אני , ההורים שלי רואים שלא איבדתי את הכיוון מאז שאיתו להפך אני יותר חייכנית , יותר עוזרת בבית , יותר משתפת.. אז אין סיבה שזה יפריע ולפי החוק
אני בטוחה שכל דבר שנעשה ויהיה בנינו , יהיה בהסכמה של שנינו ועוד טיפ קטן? זה לא הגיל , זה התרגיל ... וכך גם המרחק שלנו , אם אוהבים מספיק הקשר ללא ספק יצליח ויש לך הוכחה של חודש וחצי ביחד
שיהיה לך לילה נפלאאאא

ליאטסי

New member
האמת שזה ממש מגניב שאתם נהנים ביחד ../images/Emo13.gif

לא באתי לצאת נגדך או משהו כזה.. פשוט זה נראה לי קצת מוזר, שאת בת 15 והוא בטח מעל 18. אבל אם בכל זאת טוב לכם, מי יגיד לכם לא?

ברור ../images/Emo13.gif

לא חשבתי שבאת נגדי או משהו , להפך כתבתי את זה כדי להסביר לך
ומבינה אותך שזה מוזר.. להרבה אנשים ... ויש גם אנשים שנגד , אבל כמו שאמרתי ההורים שלי מאוד בעד ואוהבים אותו חבל על הזמן
הוא משקיע בישבילי המון מעל ומעבר
(אגב הוא בן 18.5= 3 שנים הפרש בנינו) .. ותודה רבה

Miss KuChit

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה, חבר שלי בקורס טיס. גם אני לא אדבר עם החייל עד יום חמישי כי הם בשבוע שטח חוליה. ברוכה הבאה

היי ברוכה הבאה! :)

אני אפרת, בת 17 עולה לכיתה י"ב יוצאת עם החייל קרוב לשנתיים,הוא משרת בגבעתי והיציאות שלו? ח-ר-א! תאמיני לי, יש לנו באמת מזל שהפורום הזה קיים כי אם לא נראה לי שהייתי מתחרפנת חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifברוכה הבאה :)

שחר, בת 18 וחצי. אני והחייל נפרדנו לאחרונה.. אבל לא חסרים חיילים חמודים בארץ ;)

Miss Him77

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מור, בת 18, מתגייסת ב17.10.10 חבר שלי בן 19 משרת בהנדסה קרבית.

shanithedancer

New member
אהלן :)

שני בת 19 - משרתת כלוחמת בגדוד הקרקל ד"א ליאטסי איזה מחזור חבר שלך ? אולי אני מכירה אותו.. חבר שלי בן 20 לוחם בסיירת אגוז.

למעלה