חדשה אז בהשראת הדר [hadarinke] החלטתי להצטרף לפורום אז... אני ענת, בת 17 מהמרכז :P תקבלו אותי?
M Mrs pringels New member 31/8/09 #1 חדשה ../images/Emo9.gif אז בהשראת הדר [hadarinke] החלטתי להצטרף לפורום אז... אני ענת, בת 17 מהמרכז תקבלו אותי?
חדשה ../images/Emo9.gif אז בהשראת הדר [hadarinke] החלטתי להצטרף לפורום אז... אני ענת, בת 17 מהמרכז תקבלו אותי?
ל לוויתן ורוד New member 31/8/09 #3 ברור שנקבל אותך../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif ברוכה הבאה, אני מור, בת 18 מהמרכז P: החלטה מעולה להצטרף לפורום ושנה טובה ומוצלחת שתהיה לך =]
ברור שנקבל אותך../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif ברוכה הבאה, אני מור, בת 18 מהמרכז P: החלטה מעולה להצטרף לפורום ושנה טובה ומוצלחת שתהיה לך =]
ג גוזלה New member 31/8/09 #4 ברוכה הבאה :] יוליה, מהמרכז... בקרוב גם קצת מחיפה... בת 21. [ואתן חמודות של ממש! :] חח ]
H hadarinke New member 1/9/09 #6 תודה, תודה אז באמת תודה על קבלת הפנים החמימה, וברצוני להגיד שהדר היא זאת שכתבה את ההודעה שלי + החתימה (למרות שאני עומדת ומחזקת כל מילה, כן?).
תודה, תודה אז באמת תודה על קבלת הפנים החמימה, וברצוני להגיד שהדר היא זאת שכתבה את ההודעה שלי + החתימה (למרות שאני עומדת ומחזקת כל מילה, כן?).
M Mrs pringels New member 1/9/09 #7 הדר, פעם הבאה תתנתקי מהמשתמש שלך XD ההודעה למעלה היא שלי למי שתהה.