חדשה..

WatchMeWatchYou

New member
חדשה..../images/Emo9.gif

היי! קוראים לי שירן, בת 23. אני קוראת סמוייה כאן, והחלטתי לכתוב היום כי בדיוק בעוד חודש (18.4) אני אפגוש את ג'נסן וג'ראד!!!
וגם את מישה קולינס!
אני אספר חוויות (ובטח יהיו גם מלא תמונות) אחרי הועידה

אההההה ../images/Emo2.gif

היי שירן וולקאם!! וטוב שכתבת לנו
וואי איזה כיף לך!!! איזה עצבים שאני לא יכולה לטוס לכל הועידות האלה..
לא שמישהו מהחברים שלי באמת ירצה לבוא איתי..
תגידי להם שאוהבים אותם בישראל ויבואו לבקר אם יהיה להם זמן..או שיבואו לצלם פה פרקים..אני בטוחה שאפשר למצוא מקומות מאיימים בארץ
מה שטוב זה שאם הם יצלמו פה בחום של ישראל זה ייאלץ אותם להוריד שכבות

psycho girl297

New member
ברוכות הבאות

ואוו איך אני מקנאה בך.... :( ואני לא מאמינה שאני עדיין בעבודה בשעה כזאת, אני הולכת לקפוץ מהחלון.....

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo2.gif ברוכה הבאהD:

ואוו איזה כיף לךD: אני כ"כ מקנאה בך
תהנני

ברוכהההה הבאה :)

ווואי איזה כייייף לך !!!! חח תהני תביאי לנו תמונות של ג'נסןןןןןןן ! חחח

SharonW27

New member
ברוכות הבאות! ../images/Emo121.gif

אני כלכך מקנאה בך! -_- מקווה שתהני ושתחזרי עם הרבה חוויות (ותמונות
)...

darklighter

New member
ברוכות הבאות שלושתיכן../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

איזה כיף לך שירן, גם אני רוצה! כשתחזרי תספרי לנו מלא חוויות וגם שימי פה תמונות
יש מצב את מצלמת את הבנים עם איזה שלט Hi Darklighter או משהו?

WatchMeWatchYou

New member
תודה לכולכם! וברוכות הבאות!

מצטערת שלקח לי כל כך הרבה זמן לענות, היו לנו קצת בעיות עם המחשב והיינו צריכים לפרמט אותו (בפעם השלישית בחודשיים האחרונים..)
לשאלות שנשאלו: אני אהיה בוועידה בסידני בחודש הבא. עולה לי הרבה מאוד כסף, אבל יהיה שווה כל אגורה
darklighter - אני אעשה כל מאמץ לתמונה כזו. לגבי הרעיון של •°D a N u § h°• - אני אוהבת את הדרך שאת חושבת. אני בהחלט הולכת להציע להם את הרעיון. אם קריפקי יהיה שם, הוא בהחלט ישמע על זה גם. כמובן שתקבלו עדכונים, וים של תמונות..

ייהי !! ../images/Emo13.gif

אני שמחה שאת אוהבת את הרעיון! וכן שכחתי באמת להגיד שתצלמי הרבהההה תמונות של ג'נסןןן!! חבל שאלונה כבר לא קשורה והיא לא תהיה זה היה יכול להיות נחמד אם היית פוגשת אותה בטח היה לה כיף לפגוש מישהי מישראל.. וואי אוסטרליה באמת עולה המון..עם מי את נוסעת? ואת בטח הולכת לטייל שם לא? כמה ימים הועידה הזאת אניוואי? לא עלה לי האתר.. AND PLEASE U CAN CALL ME דנה

WatchMeWatchYou

New member
היי דנה! ../images/Emo140.gif

חחח. לא חשבתי על זה אפילו. זה יכל היה להיות מעניין אם אלונה הייתה מגיעה גם
אני באוסטרליה כבר כמעט 5 חודשים, ככה שכמובן שיצא לי גם לטייל. הוועידה תמשך יומיים (שבת-ראשון 18-19.4), ואני אהיה שם בשני הימים. אני הולכת עם עוד 3 חברות ואחות של אחת מהן. כולן חולות על הסדרה, וכבר פגשו את ג'ראד בשנה שעברה כשהוא היה בסידני. (lucky bitches)

למעלה