חדשה

Fueled by ramen

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

שלום P: שילת,12,ראשון.. חולה לפאניק אט דה דיסקו על התחת אבל הפורום נפטר
ויש פה כמה משם D: חוצמזה שפוב ממש טובים *_* זתאמרת אני לא מכירה תחדשים שלהם אשמח אם תכירו לי בכל זאת :] אני חולה על פרום אנדר דה קורק טרי 3> אחד האלבומים! D: אניוואי קבלו אותי בברכה? ביוש הלכתי להציף תפורום D;

ברוכה הבאה לפורום ! ../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

אניי מעיין [מייקי
] , 14 וחצי מהמרכז . החדש ביותר זה Folie A Deux , לשמיעה : http://www.deezer.com/#music/album/257492 אכן הוא אחד האלבומים ! למרות שאני מתה על כולם
& מוזר לשמוע שהפורום של פאניק מת :D , דווקא שביקרתי שמה ראיתי הרבה אנשים והרבה תגובות :S .

Fueled by ramen

New member
פעם הוא היה חיי ועכשיו הוא מת.. פשוט שמם

אפילו המנהלת לא הייתה שם בכלל.. האחרונים שהיו נראלי זה רק אני ואביב ועדן ._. תודה :] יש לך הורדה במקרה? :ס

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1612../images/Emo168.gif

כמה זמן לא כתבתי את זה >< ליאל,17.3, ת"א. התמכרות/השתלבות נעימה
!

HandsStainedRed

New member
הווווו יא!!!

עוד מעט תהיה פה הצפת חדשים DDDD: למרות שאף אחד לא מתעלה על האלה שהיו עם הפורום ברגעים הקשים שלו *_* תתחדשי DD: אני הילדה הצבעונית ההיא.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif.......

"למרות שאף אחד לא מתעלה על האלה שהיו עם הפורום ברגעים הקשים שלו *_*" כבר היו פה מלאמלא דיונים על זה [מזמן], ואם אני לא טועה הגענו למסקנה שזה מעליב :)

HandsStainedRed

New member
לא התכוונתי להעליב='[

פשוט, כל אלה שהיו פה שהפורום גסס, והיה בלי מנהלים, ו-ו-ו-לא התכוונתי להעליב באמתבאמתבאמת ='[

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאל תתנצלי לא נעלבתי ואני לא כועסת אומשו

פשוט אני זוכרצ שלפני כמה זמן מישהי אמרה את [לא נציין שמות], והיא אמרה שהפורום היה יותר טוב עם הותיקים בלה בלה בלה.. קיצור הגענו למסקנה שלא לדבר לע זה יותר ומי שבא ברוך הבא :) חחח אני מגינה על החדשים

HandsStainedRed

New member
אוקיי,

אני לא מכירה אותך הרבה. אבל זאת תחילתה של ידידות מופלאה. את מציפנית&#%^@ את תעזרי לי להחיות את הפורום! עוד מעט הוא יצא מהקומה! יאייאיאיאיא

Fueled by ramen

New member
אני אוהבת להחיות פורומים 8)

ניסיתי אצל פאניק אבל לא הלך ._. אפילו המנהלת לא הייתה שם ;; ותודהכולם~ D: וואי פוב ממש ממש ממש מצליחים בארץ אני לא מבינה איך אין פה ככ הרבה אנשים.. הייתי בטוחה שיהיה יותר מוצף פה מטוקיו הוטלXD (איכססססססססס)

למעלה