חדשה..

NotFamous

New member
חדשה..../images/Emo9.gif

מור, 13.7 מאזור המרכז. האמת שאני שומעת בעיקר רוק ומטאל אבל רציתי ראפ משומה [שבאמת לרוב אלא אוהבת ראפ] ונזכרתי שפעם אהבתי איזה שיר של אמינם, ואהבתי את וואן איימ גון אז עכשיו אני שומעת כמה שירים
ורציתי שימליצו לי בבקשה על שירים עם משמעות עמוקה, כי אני יודעת שיש לו כאלה, או סתם על שירים טובים
אני שומעת בינתיים את: לייק טוי סולג'רס דה ריל סלים שיידי מוקינג בירד
וואן איימ גון
ועוד כמה רנדומליים. התקבלוני?

Under the GUN

New member
אוקיי

אם את רוצה להנות מהיפ הופ הכי איכותי שיש, קחי 80 שקל ולכי לחנות דיסקים הקרובה לביתך בקשי מהמוכר/ת את The Marshall Mathers LP או את The Eminem Show כל אחד מהדיסקים האלה הוא מעולה, וכל שיר הוא גאוני אני אישית ממליץ קודם לשמוע את The Maeshall Mathers LP או שאם את רוצה לשמוע אלבומים להיטים, תקני את Curtain Call

IפותI

New member
??

אתה רוצה להגיד לי שקנית את THE MARSHALL MATHERS LP ב80 ש"ח? בדיסק סנטר יש את זה ב40!

jogy

New member
ראפ טוב רק של אמינם או כל יוצר אחר יעניין

אותך?לגבי אמינם- אני מסכים עם יובל האלבום האחרון הוא חרא מנויילן והלפני אחרון משתדל אבל לא מספק, למרות שיש כמה יצירות טובות מאוגדות תחת הכותרת של ENCOR את נשמעת לי בסדר, אני חושב שנקבל אותך בלי יותר מידי בעיות אבל על הנפילה הראשונה נאכיל צבי ים מהירקון בחלקי הגופה שלך אל תוסיפי לבבות וכתרים למיניהם ליד שמות של שירים, זה מדלל את המודעות שלך, ונראה כאילו את לא רוצה בזה לילה

jogy

New member
הממ

מייק שינודה לופה פיאסקו קומון פלובוטס אחד ההרכבים הכי טובים ששמעתי דה רוטס ג'ים קלאס הירוס בלאק סטאר תתחילי באלה ישראלים גם עושים לך טוב?

jahzz

New member
יש מור אחת בשכבה שלי ,

אני רוצה לדעת אם זאת את..

Miss Slim Shady

New member
שלום שלום

אוקיי, אז כמו שקודמיי אמרו, תקני את The Marshall Mathers LP או את Eminem Show אנקור לדעתי הוא ירידה משמעותית באיכות. ו..תתאבדי :)

DD:

דה ריל סלים שיידי באמת יש לו משמעות עמוקה! במיוחד אחרי שהפלת כמה ראשים!

למעלה