חדשה

QueenEmily

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

איזה כיף זה תפוז, כל יום מוצאים פורומים חדשים. אז... אני אמילי, אני בת 13. ואני יודעת שזה נשמע רע, כלומר הגיל שלי, אבל אני אוהבת ערפדים לא כי הם "מעעעגניבים!%$#@". אז תסלחו לי על הגיל
ועל עצמי? אני אובססיבית לבריטניה ולג'ינג'ים. ולעיניים ירוקות. ואני ממש ממש אוהבת את האינקוויזיציה. מספיק?

MeItOsH

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני מיתר,15 ואני אובססיבית לאוסטרליה,עיינים כחולות ועוד הרבה דברים אחרים..
השתלבות נעימה

קרניjack

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

למה האינקוויזציה? מה את הכי אוהבת מעולם הערפדים?

QueenEmily

New member
הו, זה סיפור ארוך

שנה שעברה נתנו לנו לבחור נושא לעבודה, ורציתי לעשות על עינויים אבל זה היה נושא רחב מדיי, ולכן אמא שלי הציעה להתמקד באינקוויזיציה הספרדית. בהתחלה עשיתי "הא?" אבל אח"כ התלהבתי, ואז חקרתי בשביל העבודה, נכנסנו למוזיאונים בעולם (באמסטרדם למשל, שם ביקרנו במסגרת טיול בת המצווה שלי) וכשגמרתי את העבודה כבר הייתי דיי מורעלת על הנושא. ואני לא יודעת איך אני יכולה לבחור נושא אחד ^^ אני אוהבת איך הם נראים, איך הם נשמעים ואותם.

היי,את לא במקרה,../images/Emo219.gif

הצטרפת לפורום א"א? O: או שאני מתבלבלת עם מישהי אחרת O: ברוכה הבאה וזה. ^^

ברוכה תהיי

איזה קטע, יש אנשימים שסוגדים לי XD אני ג'נג'ית עם עניים ירוקות. וגמני סוגדת לבריטים.

מעתיקנית. ../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif

[חוץ מהחלק של הבריטים,בחיים לא הבנתי מה כ"כ נסגד בהם. חוץ ממיוז,ברור.
]

ה צ פ ע

New member
בואו נעשה שאלת סקר?!;) כמה מכאן...

רומנים?!;) נ"ב: רומני מכל הכיוונים, עם 50אחוז טרנסילבני (צד האבא מדבא (עיר על הקרפטיים))... (חשוב להזכיר ת'ניבים המולדים?!;) והעיניים הירוקות?!;))

QueenEmily

New member
מגניב!

את ג'ינג'ית!! *סוגדסוגד* ואת אוהבת ה"פ לפי החתימה שלך
מגניב.

לא. למעשה אני שונאת אותו

כי בגללו אף אחד לא קרא את הפאנפיק בפורום פאנפיקים ופאנארטים. פאק, אני באמת צריכה להוריד את זה מהחתימה

Agi The Vampire

New member
ברוכה הבאה:)

אני לא חושבת שהגיל משנה, אני בעצמי רק בת 15. נייס טו מיט יו^^

QueenEmily

New member
LOL

את שניהם, אבל אני לא "אוהבת" את זה, לא ניסחתי את עצמי נכון... אני יותר מתעניינת בזה. מאוד. עד כדיי כך שאם אני לא מדברת על בריטים, או על ג'ינג'ים, או על עיניים ירוקות, או על ערפדים - אני מדברת על זה ^^"

red violin

New member
אני אוהבת את העינויים XD

תקראי את "בת מונטסומה" אם את גם אובססיבית לגילוי העולם החדש. נ.ב. בלטריקס השקסית בטירוף בעלת העיניים הירוקות.

למעלה