חדשה

xXx Galia xXx

New member
חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

אני גליה,בת 15[צעירה...כן...] כל הנושא של רוחות ושדים ממש מושך אותי [מפחיד מאוד,אבל גם מסקרן] וגם היו לי כמה "חוויות" לא נחמדות... החלטתי להצטרף לפורום בעקבות סיפורים של אנשים וכו' ואמ...יש לי שאלה... האם ניתן באמצעות טקס מאגי להעניק לחפץ כוחות המגינים מפני רוחות ושדים? אני אפרט קצת יותר... אני גם מתעניינת במאגיה.קראתי מאמר על טיהור חפץ והפיכתו לקמע שמגן \ שומר ע"י הטקס הזה ניתן להעניק לחפץ אנרגיות חיוביות והוא בעצם מגן עליך. השאלה היא...האם זה באמת עובד על רוחות ושדים?? האם זה באמת מגן??
על התשובות ומקווה להשתלב

Dark faith

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נשמח אם תשתפי אותנו בחוויות שעברו עלייך
בקשר לקמע, את יכולה לקנות פאנטרם בחנות מיסטיקה או חנויות "העידן החדש" למינהן. הפנטרגם נחשב לקמע ההגנה החזק ביותר בעולם המיסטיקה. למה את צריכה אגב הגנה? אם קרה משהו, בזמן כישוף, או טקס מאגי...ואת חוששת אני ממליצה בחום ללכת לבקש ייעוץ בפורום מאגיה וכישוף...

xXx Galia xXx

New member
באמת?? ../images/Emo11.gif

יש לי פנטגרם על חוט שחור[זה מפריע או משהו??] ולא קרה שומדבר,פשוט היו לי כמה חוויות עם רוחות ואני גם כל הזמן מרגישה ישות אנרגטית סביבי,כאילו היא תמיד עוקבת אחריי ולא מרפה לא מאיימת...אבל מין זוג עיניים נעוצות בכך והיה נחמד אם זה היה מפסיק...

jakotsu4ever

New member
לא...../images/Emo85.gif

כולם חושבים שאני פריקית,מוזרה ואינפנטילית^^""

an none

New member
אני דוראל

מתעסקת עם הדר.....מי שלמעלה עם כל מיני כישופים ודברים כאלה....
ברוכע הבאה!!!

jakotsu4ever

New member
וזה שבהפסקות

אני מסתובבת עם דובי וגומרת לאילן את הסוכריות על מקל ומתחרפנת כל פעם שיש בסביבה טופי,לא הופך אותי לילדותית! אתם פשוט בוגרים מדי^.^ אז שוש!!

למעלה