חדשה

Pooki Looki

New member
חדשה../images/Emo85.gif

כתבתי גם בפורום כלי נגינה... והפנו אותי לכאן
אז קוראים לי יובל, אני עוד מעט בת 13 משהם... אני ממש אוהבת תופים...ממבט ראשון בכלי התאהבתי ואני רוצה נורא ללמוד.. אז מעט מידע, המלצות על חברות וטיפים יתקבלו בברכה
תקבלו אותי? בלי טפסים? יובל.

TAMIR182

New member
לא כדאי לך זה סתם כלי מעפן

חחחח סתם
ברוכה הבאה!!! ממליץ לך ללכת למורה לתופים 4-5 שיעורים ולראות אם זה מתאים לך כל העסק ותראי לאן זה ממשיך ומיתקדם שיהיה בהצלחה :)

motoman1

New member
../images/Emo207.gif

יש למישהו תוכנת הורדה המאפשרת להוריד קבצים מיוטיוב?

מיוחד4

New member
ללא תוכנה

כנס ל - WWW.VIXY.NET שם תקליד את כתובת הURL שמופיעה לך מימין לסרטון ביוטיוב ותלחץ START. זה יוריד לך את הקובץ במלואו וישאל אותך איפה לשמור על המחשב.

OmriZ

New member
הטיפ שלי, בעצם שניים!

1. כדאי לך מאוד לקרוא מאמר שכתבתי בפורום לפני כמה חודשים טובים, שהוא בדיוק מדבר על דברים למתחילים, מה כדאי מה רצוי, איך לקנות מתי וכו'. הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=361&a=74975&c=2622&sc=0&ssc=0 2. תשאלי כמה שיותר שאלות, תסתובבי פה בפורום, תשאלי את האנשים שאלות, מנסיוני העשיר בפורום יש פה אחלה אנשים שכמעט תמיד שמחים לעזור, והם יעזרו המון! ובהצלחה אשמח לענות על כל שאלה שהיא, למרות שלאחרונה אני לא הרבה בפורום כי אני פשוט עובד, ואין לי כל כך מחשב איפה שאני עובד. ואני לא גר בבית... עומרי

pasiava

New member
טיפ

כמו שאמרו לך אל תתביישי לשאול כל מה שאת רוצה בפורום הזה. אני זוכר איך שרק התחלתי(אני אומר כאילו זה כל כך הרבה זמן, כולה כמה חודשים
) רציתי לדעת כמה שיותר על תופים וכל הזמן הרגשתי שאני לא יודע מספיק. רציתי להכיר חברות, להבין מושגים, לדעת הבדלים בין צלילים ודברים כאלה... פשוט שאלתי הרבה בפורום(ובנוסף קראתי את המאמרים, גם מספקים הרבה מאוד ידע
) עד שהבנתי כל מה שרציתי לדעת. בקיצור, אל תתבישי לשאול
התמכרות נעימה

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif תודה רבה לכולם../images/Emo24.gif

תודה רבה! איזה כייף, כזאת קבלת פנים חמה

קחי בחשבון

המון תיסכול, כאבים, מלחמות פנימיות, ויתור וכו' וכו'. והכי חשוב, סיפוק גדול מהדבר הזה שנקרא תופים. ברוכה הבאה.

NYMets Man

New member
לא צריך להיות מורה ללשון בשביל זה

מספיק לסיים גן חובה

למעלה