חדשה

°°milky°°

New member
חדשה../images/Emo70.gif

רק עכשיו גיליתי שהפורום הזה קיים בכל אופן אני חולה על משמרת שלישית! ויש לי כמה שאלות חוץ מבערוץ 3 אפשר לראות את התוכנית בעוד ערוצים? ראיתי בכתבה אחת שיש גם בסטאר וורלד, למישהו יש מושג ביזה יום ובאיזו שעה? איזה עונה משודרת עכשיו בערוץ 3? וכמה עונות יש לסדרה? חח כמה שאלות
תודה מראש

FDNYCarlos

New member
../images/Emo140.gifהיייייייי

ברוכה הבאה!!!!!! ספרי קצת על עצמך:) יש בסטאר וורלד את העונה הראשונה בשידור חוזר כל יום שני בארבע בצהריים וב7 וחצי בערב בערוץ 3 משודרת העונה השלישית בשידור חוזר . ולצערי הם לא ירכשו את העונות החדשות:( לעונה 5 עונות כרגע בארה"ב משודרת העונה החמישית וזהו..:) את מי את מעריצה ממשמרת?

°°milky°°

New member
אני..

בת 15 וחצי וראיתי את הסדרה ממש מההתחלה מעריצה? ברור שקרלוס
למרות שהוא (הדמות כמובן) דיי רע.. אני אוהבת גם את טיי, דוק, ג'ימי ופיית' תגידו זה לא נראה לפעמים שפיית' מתנהגת כמו אמא של בוסקו?!

Principesa Reut

New member
קרלוס רע../images/Emo35.gif

הוא שיא המצחיק
אני כמובן מאוהבת קשות בג'ייסון ווילס
וזה בהחלט נראה, וזאת אחת הסיבות להסתייגות שלי מפייקו...

°°milky°°

New member
מאוד מצחיק אבל גם אנוכי, נצלן, חסר

טאקט.. אבל הוא פשוט כ"כ חמוד ומדהים שזה מכפר על הכל
פייקו=פיית' ובוסקו?.. חח

Principesa Reut

New member
אבל הכל מתמימות../images/Emo70.gif

הוא ממש לא עושה את הדברים האלה מרשעות... זה פשוט מי שהוא וזה מה שהוא למד כשהוא עבר בין משפחה אומנת למשפחה אומנת... ונוסיך רק את הציטוט הקורע של קרלוס, שפשוט מסביר הכל. קרלוס אומר לדוק, אחרי שעבר יום שלם והוא עשה בו רק מעשים טובים:
"This is the way ppl who go to churches must feel
"​
ותגידו שזה לא משפט קרלוסי למדי
וכן, אני הייתי מאלה שהאמינו בפייקו... אבל עכשיו כשאני רואה את העונה ה4-5 אני פחות ופחות בעד זה...

FDNYCarlos

New member
יהההההה סוף סוף עוד מישהי

שמעריצה את קרלוס המהממממממםםםםםם

@יעל@

New member
"עוד מישהי שמעריצה את קרלוס המהמם"

אבל היא גם אמרה שקרלוס רע, סוציומט, אגטואיסט.... חחחחחחחחח על זה עוד לא שמעתי... חשבתי שהוא הפרמדיק הכי שרוט ומצחיק וטמבל שבחבורה...

°°milky°°

New member
אני כן חושבת שהוא חמוד ומדהים ומהמם

אבל לדעתי הוא גם קצת נצלן ואנוכי, (גם לאנשים מושלמים יש תכונות רעות!) ודווקא זה הופך אותו לדמות כזאת מיוחדת וכבר אמרו כאן שהוא כזה בגלל איך שהוא גדל ולא כי הוא בנאדם מרושע

FDNYCarlos

New member
דרך אגב../images/Emo58.gif

קרלוס ממש משתנה בעונה החמישית הוא ניהיה יותר אנושי:)

למעלה