חדשה

111שיר

New member
אל תדאגי! יהיה טוב!!../images/Emo24.gif

תאמיני לי, יש חלק שבי שממש רוצה להתחלף איתך עכשיו. החלק השני רוצה להספיק עוד הרבה דברים לפני הגיוס, אבל זה לא שאני לא מחכה לזה, למרות שיש לי תפקיד די חרא, חפיף, כבר הספקתי נראה לי להשלים עם זה גם אחרי שיחות עם כאלה בתפקיד שאמרו לי שהן נהנות. לא צריך לקחת כל דבר קשה. כולה שנתיים מהחיים אם לא אתקדם בדרגות.

light angel

New member
ברוכה הבאה!

עבודה זה רעיון מצוין. אמא דוחקת בי לצאת לעבוד, כי היא אומרת שאחרי הצבא אני ארצה אוטו ודירה ושטויות וטוב שיהיה כסף בחשבון. חוץ מזה, אם יש לך הרבה זמן, תנצלי אותו לפגוש חברים (אחרי שתתפזרו לצבא תתרחקו, באופן טבעי...), לנסוע לכל המקומות שרצית (טיול לצפון? רכיבה על סוסים? באנג'י? זה הזמן), לסיים דברים שהתחלת ותכננת לסיים מתישהו (לסדר מחדש את כל המגרות, פרויקטים יצירתיים לחדר...) כי לא סביר שתספיקי אחר כך. וחוץ מזה, תשני המון, כי זה משהו שמאוד חסר בצבא
מכירה את הדובים שישנים בחורף וכך אוגרים כוחות לקיץ? כדאי לכולנו ללמוד מהם...

kinbar

New member
../images/Emo127.gifכל מה שאמרתתת

נראה לי שעד שרוב החברים יתגייסו (בסביבות ספטמבר אוקטובר) אני אהיה עדיין עסוקה בדברים.. אבל הבעיה שלי היא יותר לאח"כ ונראה לי שבאמת אני אעשה פשוט כל מה שיתחשק לי...אני ממש רוצה לנסוע לאיזה חודשיים שלושה למקום מעניין (דרום אמריקה או משהו בסגנון..) אז בתקווה שיהיה לי כסף, אני אעשה את זה (בהתחלה חשבתי לטוס לבד אבל פתאום שינו לחברה טובה את התאריך גיוס ואנחנו כנראה טסות יחד) אני עכשיו עובדת בקייטנה וזו פשוט העבודה המושלמת!! גם ככה הייתי קמה כל יום באחת-שתיים אז כרגע אני עדיין פנויה משתיים בערך, אבל גם מרוויחה כסף! ובקייטנה שלי נמצאים יום במבנה, ויום בחוץ (למשל בריכה, סופרלנד, באולינג, סינמה סיטי...דברים שווים), ולהכל כמובן נכנסים עם הילדים! זה פשוט נ-ה-ד-ר-!

comicsgirl

New member
גם אני חדשה ../images/Emo9.gif

היי, אני רעות ובשנה הבאה אני מתחילה שירות לאומי בירושלים
התוכניות שלי לחופש הן די מצומצמות לרגע זה. אין עבודה, מה שאומר שאני משועממת כמו משמש מיובש
רעיונות לניצול זמן יתקבלו בברכה (ומקומות עבודה בראשון לציון והסביבה...).

123יעל

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני יעל מחיפה זמן פנוי
למי יש זמן פנוי

kinbar

New member
מתי את מתגייסת שאין לך זמן פנוי?

אני עכשיו עדיין עסוקה בכלמיני דברים אבל תני לי חודשיים ואני אתחיל להתחרפן מרוב זמן פנוי... צריך למצוא משהו להתעסק בו..

kinbar

New member
עכשיו שקראתי את ההודעה שוב

יכול להיות שכתבת את זה בציניות

123יעל

New member
חשבתי באמת שזה נשמע בצניות

אבל זה לא אני מתגייסת עוד יותר משנה
אבל אני עושה שנת שירות שמתחילה באמצע אוגוסט אז בעצם אין לי זמן בכלל.... ואני טסה לניו יורק ביום שני

123יעל

New member
לא.......

כבר דיברנו על זה שאני לא אהיה במחנ"ק האחרון שלי... ואת אמרת איך
ואני אמרתי ככה
חחחחחחח

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי ענבל ברוכה הבאהלפורום ,אני גם מחפשת עבודה אבל זה די קשה כי הם רוצים שאני אשאר שנה בבית ,לגבי טיול לפני הצבא אני נוסעת עם חברות ,לאן את רוצה לנסוע? על מה את רוצה ללמוד לנגן ,אני רוצה לחזור ללמוד גיטרה

kinbar

New member
עונה לך...

אני רוצה לנסוע לדרום אמריקה... אני מכירה מישהו שנסע לאיזה ארבעה חודשים לבדו (איזה אומץ זה..) והכי נהנה בעולם...ואם לא לשם אז למזרח הרחוק או לארה"ב. ואני קצת יודעת על גיטרה אבל ממש מעט, אז אני רוצה ללמוד או גיטרה ללמוד יותר רציני, או תופים... אהה, ושמי ענבר

SadClown

New member
אממ

אני מקווה לעבוד לחזור לצייר לקרוא הרבה להתנדב להמשיך עם קורס הכנה לצה"ל {"אחרי!"} ולהיות עם המשפחה והחברים...

למעלה