חדשה

kinbar

New member
חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo179.gif

אני ענבר, וגם אני כרגע בין תיכון לצבא (מתגייסת במרץ..). מקווה לנצל את הזמן כמו שצריך... אז אולי נהפוך את זה לשרשור יעיל יותר, ונעשה רשימת רעיונות מה לעשות בזמן הפנוי
(אם לא עשו את זה עדיין..) מה שאני חשבתי: - עבודה - לטוס לאנשהו - לבלות - ללמוד לנגן על משהו (אבל זו אני..) אתם מוזמנים לשתף...

hell cen be fun

New member
אממממ.......ברוכה הבאה!

אני מתכוונת לעשות כלום ממש כלום!! לא שזה הולך לפי המתוכנן...עד היום היה לי רק יום אחד חופש מתחילת החופשה....

kinbar

New member
לישוןןן זה רעיון נהדר!!

כל כך מעט ישנתי השנה!!

ורד 86

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif

האמת היא שאני מתגייסת ביום שלישי הבא... (כן כן... ב- 19.7, זה היה מההתחלה התאריך וזה נשאר כך..חוץ מאיזה שבועיים שבהם התאריך היה ה- 18.7 אבל חזר ל- 19.7) כך שאין לי יותר מידיי זמן לתכניות חוץ מללמוד למועדי ב' במתמטיקה ולעשות אותם וביום שישי אני עושה מסיבת גיוס... ובתחילת שבוע הבא אני לא יודעת ממש מה אני אעשה...

kinbar

New member
את יודעת לאן את מתגייסת?

נשמע קצת מבאס לסיים את העניינים של המועדי ב' וישר להתגייס, אבל לפחות את תשתחררי ראשונה מבין כל החברים שלך!!

ורד 86

New member
כן...

למודיעין חיל אוויר... זה אולי טיפה מבאס אבל מצד שני אני ממש מתרגשת ודיי מחכה לזה.. אני רק מאוד מאוד מקווה שאני לא אתאכזב..

111שיר

New member
../images/Emo12.gif מה מבאס???? זה אחלה

לאיזה תפקיד שם? ולמה אף אחד לא אומר את שם התפקיד שלו וזורק מודיעין או ח"א? עדיין לא הבנתי את זה..

111שיר

New member
אומר לי הרבה

חברה טובה מאוד שלי מתגייסת לתפקיד. לפי מה שהבנתי, אחלה תפקיד:)

111שיר

New member
לא, ב31.10

אומנם היא צריכה לעבור תחקיר בטחוני נוסף, אבל רוב הסיכויים שהיא תעבור אותו ותהיה בתפקיד. אולי היא תרצה אחרי שתתגייסי שתספרי לי קצת על הקורס, אז צפי לאיזה מסר נשלח אלייך עוד חודש -חודשיים:)

ורד 86

New member
אה, אוקיי...

למה תחקיר בטחוני נוסף?? אחד לא מספיק?!?!?! וכן, באמת רוב הסיכויים שהיא תעבור את התחקיר... אוקיי, אין בעייה...אני אספר כל מה שאני אוכל... בטח חלק מהדברים אני לא ממש אוכל לספר כי זה מסווג, אבל אני אשתדל לענות לה (לך) כמה שיותר

barby1986

New member
גם אני מתגייסת באותו התאריך!!!

היי! גם אני מתגייסת ב19.7!!! מאיפה את? אולי ניפול על אותה טירונות? :) איזה כיף לך... את במודיעין... אני בכלל צהלי... והתפקיד נקבע מראש... באסה לי... :\ שירות קל והמון בהצלחה! :)

111שיר

New member
לא נראה לי שיש סיכוי שתהיו באותה

טירונות. היא תהיה בעובדה (או שמא זה רק הקורס בעובדה? אני כבר לא זוכרת), ואת תהיי בטח במקום אחר. לא נורא, אני בטוחה שיש כאן עוד שמתגייסים באותו תאריך לכלל צה"לי

111שיר

New member
לפעמים צריך תחקיר נוסף

לעיתים יש דברים שהם רוצים לעבור עליהם שוב, שזה לא בדיוק ברור. ובטח שלא תספרי דברים מסווגים. התכוונתי דברים כמו איך היה בקורס, איך התנאים, מה למדתם בכללי, מה עשיתם, איפה תשובצי. אהה, ותודה:)

ורד 86

New member
סבבה!!

אה, אוקיי, הבנתי... אני בטוחה שהיא תעבור... אה, סבבה! אין בעייה... בבקשה! :) יווו, אני לא קולטת שזה עוד 6 ימים!!!! :) אני כל כך מתרגשת!!!

למעלה