חדשה

חוויה3X

New member
קיבלתי זימון

בדואר מביטוח לאומי אלמנות/ים זכאים למפגש עם עו"ס לשיחה שבועית או הצטרפות לקבוצה תמיכה. צרי קשר עם ביטוח לאומי בהצלחה!

חוויה3X

New member
חדשה ../images/Emo65.gif

ערב טוב לכולם! אחרי הרבה היסוסים ולבטים ואחרי שחברה טובה שגם משתתתפת בפורום שכנעה אותי (
) ..... החלטתי להצטרף
אני בת 33 אלמנה כשנה ו-9 חודשים. יש לי 3 ילדים קטנים (בן-7.5, בן-5.5, בת בת שנה שנולדה כ-7.5 חודשים לאחר שבעלי נפטר) כיוון שבתקופה הראשונה של האבל הייתי בתחילת הריון ומאוד מאוד לא רציתי שיקרה משהו לעוברית. הדחקתי הרבה מאוד רגשות. לאחר שה"נס" הקטנה נולדה הייתי "עסוקה" בהתאוששות מהלידה פיזית, מלאה בהורמונים חיוביים וכו'.... ורק לאחר שחזרתי לעבודה (אחרי 7 חודשים של חופשת לידה +חל"ת) רק אז נחתתי לעולם של האלמנות. רק אז הרגשתי את הקושי הנפשי, רק אז "נפל לי האסימון" של מה שעבר עלי.... למזלי הטוב אני חלק מקבוצת תמיכה (שהתחילה דרך ביטוח לאומי) והחברים משם נתנו (וכמובן נותנים עד היום...) את כל התמיכה. בעלי נפטר באופן מאוד מאוד לא צפוי (שבועיים לפני יום הולדתו ה-35) כתוצאה משילוב של התקף אפילפסיה עם דום לב/הפרעת קצב. הלוואי ויהיה לכולנו רק טוב!

em0854

New member
חדשה

הגעת למקום הנכון, אכן עברת המון , ואנו כאן לעזור לך להסתגל למצב החדש שנקלעת לו , כי כולנו בדיוק באותו הסיפור. יש כאן חדשים ב"תחום" ויש ותיקים לכל אחד ואחת מאיתנו יש רגעים בהם העצב יותר שולט ויש הרבה רגעים שמצליחים להמריא . מקווה שיהיה לך ולכולנו שנה חדשה וטובה. עדנה

ברוכה המצטרפת אלינו

צר לי על הנסיבות שהביאו אותך לפורום שלנו אבל פה יקבלו אותך כפי את יטתנו חיבוק , יכתבו עצה טובה , כי הם/ן כותבים מנסיון אישי לכן הם/ן יבינו אותך הכי בעולם לזה נועד הפורום שלנו לעזור לתמוך לשמוע ולךהקשיב וגם להשמיע אם צריך אז מזמינה אותך להצטרף לחבורה של אנשים ונשים יקרים שהמציאות חיים הביאה אותם לפה את אומנם אמא צעירה שצריכה לעשות המון לבד, אבל פה את לא לבד, ומפה שולחת לך חיבוק ענק שתדעי אמא זה הדבר הכי חשוב לילד/ה הוא שולח אליה מבט ויודע/ת שהיא תמיד תהיה שם עבורו/ה כי הוא מכיר אותה מהזמן שהוא גדל בתוכה , הוא פעם היה חלק מגופה , לכן הקשר החזק לאמא לכן שולחת לך ים של כוחות לגדל את הילדים שלך ,

plmokn1

New member
בלי לפגוע אבל...

נסיכת הים היקרה בלי לפגוע ותודה על התמיכה אבל מאיפה כל אוסף דברי הקיטש האלה?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yamkachol

New member
../images/Emo140.gif ברוכה את בהצטרפותך.

כל הכבוד לך על ההתמודדות. ראשון ראשון - ואחרון אחרון. נהדר. קודם התינוקת, ואח"כ את. שמח בשבילך על קבוצת התמיכה - שעושה גם לך טוב (לא לכולם היא מתאימה). גם אני הייתי באחת כזו - שעשתה לי מאוד טוב (לא דרך בטוח לאומי). כל טוב. חגי

פשו שי ת

New member
ברוכה הבאה

אכן הגעת למקום הנכון המקום שבו כולנו מבינים ויודעים מה את עוברת גם אני ילדתי בן 3 שבועות אחרי שבעלי נפטר ואת הברית עשינו ביום האזכרה של ה30... את מוזמנת לכתוב ולפרוק את ליבך כאן אם תרצי גם מוזמנת אלי במסרים שולחת לך חיבוק של אהבה חגית

ברוכה הבאה

כאן תוכלי לשתף, לקרוא, לכתוב, לקבל חיזוקים ולספר כל מה שעולה ברוחך חיזוקים תמיכה וחיבוק חם ממני

למעלה