גם אני הוספתי
X Xx Haley xX New member 1/12/10 #26 ../images/Emo241.gifLOL זה משעשע.XD כןכן, גמאני הוספתי והרסתי את רצף ההודעות של גמאני הוספתי.XD
2 2MayaN2 New member 29/11/10 #21 ברוכה הבאה../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif מעיין,17,מרכז השתלבות נעימה
X Xx Haley xX New member 29/11/10 #22 ../images/Emo241.gifחח lol. ברוווכית! D: אני היילי, בת 20 עוד חודש.D: השתלבות מהירה ומהנה!
Q QueenCryBaby New member 29/11/10 #24 היילי, היילי פורום דמדומים? זאת ההיילי היחידה שאי פעם שמעתי עליה בארץ חחח אז זה תמיד עולה לי לראש
X Xx Haley xX New member 1/12/10 #25 OOOOOOOOOOOO: XDDD כן! זה כבר בר ערפדים! אני מבקשת!XD האעאה, את נמצאת שם? O: די אני צריכה להתחיל לזכור שמות.XD וכע, היילי\ליהי\היילז\היילז טריילז. XD
OOOOOOOOOOOO: XDDD כן! זה כבר בר ערפדים! אני מבקשת!XD האעאה, את נמצאת שם? O: די אני צריכה להתחיל לזכור שמות.XD וכע, היילי\ליהי\היילז\היילז טריילז. XD
Q QueenCryBaby New member 1/12/10 #27 האמת שלא כל כך, כל הקטע הזה שכל הודעה שנייה שלי הפכה להיות ספאם קצת הלחיץ אותי אז וויתרתיXD
X Xx Haley xX New member 1/12/10 #28 ../images/Emo241.gifהאעא. תחזרי! חחח, אני בטוחה שלא הכל ספאם. פשוט צריך לדבר באותו אשכול על הנושא. ויש את נו"ד זה חגיגת הספאם בהתגלמותה.XD
../images/Emo241.gifהאעא. תחזרי! חחח, אני בטוחה שלא הכל ספאם. פשוט צריך לדבר באותו אשכול על הנושא. ויש את נו"ד זה חגיגת הספאם בהתגלמותה.XD