חדשה

oneman2

New member
לא ממש רוק?

זה רוק בדיוק כמו כל רוק אחר. לא אוהב את זה? זכותך. לא כל מה שאתה לא אוהב הופך להיות "לא רוק". (גם אני שונא את הלהקות שהיא מדברת עליהן).

M e n s R e a

New member
אז למה אתה חופר?

גם אתה שונא אותן, אז למה הפוליטיקלי קורקט המחורטט הזה?

Caraya

New member
הן אחלה, הכל בסדר

זו סתם טבילת אש שעושים כאן לחדשים...

M e n s R e a

New member
אני פשוט אצטרף לדבריך

זה די ממצא את דעתי + שלא יגידו שאני הורס את הפורום, אני נכנס בכל מי שלא אוהב את המוסיקה שאני לא אוהב (כשלמעשה 90% מהאנשים פה חושבים כנראה כמוני).

Anuerysm

New member
ברוכה הבאה

תנסי את האלבום Dark Side Of The Moon של פינק פלויד ותגידי לי מה את חושבת אל תשימי לב למבקרי המוזיקה האחרים
(זה באמת חשוב לי שתנסי את האלבום)

Mr Shlamko

New member
מה אתם רוצים ממנה?

היא אפילו לא בת 14, מה אתם כבר מבקשים ממנה?! אין שום בעיה במה שהיא שומעת, אם היא נהנית מזה אז שיהיה לה בכיף ותפסיקו ישר לדחוף לאנשים שישמעו דברים אחרים אם אתם דוחפים לה דברים מורכבים מדי לגיל שלה זה יסבך אותה ולעד תהיה לה סלידה ממוזיקה שאתם מחשיבים לטובה רק בגלל שדחפתם לה את זה בתקופה שהיא שומעת דברים שלא קרובים לזה בכלל... תדאגו לעצמכם בינתיים

Anuerysm

New member
אני התחלתי לשמוע פינק פלויד בגיל 14

ולא היו שום בעיות

אוף

ולמה הגיל שלה קשור? אני מכירה לא מעט בוגרים ששומעים זבל. אני קוראת פה בעיקר כדי להכיר להקות חדשות ומציק לי מאוד הזלזול בצעירים. יש מן נימה כזאת של זלזול וגיחוך ומן לזרוק "חח ילדות בנות 12-14". זאת הנורמה כאן לא לקבל צעירים משום שהם צעירים (ולא משום שיש להם חרא טעם, או אולי גם). אתה חושב שבגלל שאני בת 13 אני לא יכולה להיות אינטילגנטית או לשמוע מוזיקה עמוקה יותר? היא שומעת מוזיקה רעה כי יש לה טעם לא טוב או כי היא לא מכירה דברים טובים, ולא כי היא בת 13. ההכללה פה וההתנשאות כלפי צעירים חורים לי כבר... זהו

Mr Shlamko

New member
אני לא מזלזל

ההערה לא באה בכלל כדי לזלזל בילדה, או באינטיליגנציה שלה אבל מההכרה שלי עם רוב הבנות בגיל הזה ששומעות רוק פחות או יותר, הן שומעות את אותם הדברים והדבר האחרון שהן רוצות זה שידחפו להן דברים, ואם כן, ודוחפים להן להקות כמו פינק פלויד, אז או שהן לא מבינות מה רוצים מהן בכלל במוזיקה הזאת או שיש התלהבות והתרשמות כזאת שאני מצטער להגיד, שבאה ממקום של קרוב לבורות, בלי זלזול והן שמועות טיפה את מה שהביאו להן ולא באמת מבינות מה הן שומעות, ואני אומר את זה כי להקה כמו פינק פלויד שקרובה לליבי ושומעים אותה ילדים שלא מבינים מה הם שומעים, כמו המילים, או שהם מושפעים מדברים שמזכירים להם את המוזיקה שהם רגילים לשמוע, ואת הרי יודעת שהיא תמשיך לשמוע את מה שהיא שומעת כיום גם אם תחשפי אותה לדברים חדשים, ולי אישית יהיה לא נוח לדעת ששמועים את הלהקות המקודשות שלי עם עוד להקות שאני בכלל לא הייתי מעז לקרב אותן או שישוו אותן אחת לשניה ואני לא בא לזלזל באף אחד, ובסופו של דבר לכל בן אדם יש את הזכות לשמוע מה שהוא רוצה, גם אם הוא שומע את זה ממניעים מוטעים. אז אני לא הייתי רוצה לדחוף בנאדם למוזיקות מסוימות בלי שהוא מוכן אליהן...

M e n s R e a

New member
יש הסבר אפשרי לזה

כי אנשים בגיל הזה נוטים לשמוע את מה שהסביבה שלהם שומעת, וטרם פיתחו טעם שנולד מכך שהם ניסו כל מני דברים, או לצורך הענין-טעם אישי במוסיקה. אז כן, יש אנשים שבגיל 10 שמעו פינק פלויד ולדזפ אולי, כי ההורים שלהם או האחים הגדולים שומעים את זה. ויש הרבה ששומעים להקות אימו וגרין דיי כי זה מה שהסביבה שלהם שומעת. ואז הם טוענים שאלו להקות מדהימות. על סמך זה שהסביבה שלהם טוענת שאלו להקות מדהימות. עכשיו, נכון שיש פה חוסר שוויון, אבל הוא רק הגיוני. חוסר השוויון מתבטא בכך שאנחנו מוכנים לקבל באהדה מישהו שיאמר שלדזפ ענקים כי זה מה שהאחים שלו אמרו לו, ולא ממש מפרגנים למי שאומר את אותו הדבר לגבי גרין דיי, כי זה מה ש-MTV והחברים שלו או האחים שלו שומעים. למה? כנראה שבסופו של דבר, גם מי שמחזיק פה בגישה של שמעו מה שבא לכם, תאהבו מזרחית וטחנו MTV יסכים, שיש הרבה יותר כשרון בפינק פלויד מאשר ב-20,000 להקות אימו ביחד. למה? התשובה היא כנראה ככה. אם מורכבות מוסיקלית לא עונה על השאלה הזו, אז פשוט-ככה.

slallum

New member
יש סיכוי כלשהו

שהניק clay girl קשור איכשהו ל-clayman מ-neverhood?

מה קשור הגיל? אני שומעת קווין וזפלין מגיל 5

זה עניין של טעם והרגל.. אחים שלי טחנו קווין אז מן הסתם גמאני שמעתי, אח שלי ניגן לד זפלין ודיפ פרפל אז שמעתי.. היא רגילה לשמוע אמטיבי וגלגלץ אז זה נראה לה בסדר.. היא תשמע יום אחד ברדיו פינק פלויד ואולי היא תהאב ותתחיל לאהוב מוזיקה איכותית יותר..ואולי לא

JumpInTheFire

New member
העניין של הגיל קשור

בכך שעם הזמן הטעם במוסיקה משתנה ומתפתח, בהתאם לגיל. חוץ מזה שיש את עניין ההערצה במוסיקה (לצערינו) שגם עובר עם הגיל (אני מתכוונת לדברים כמו גיים בויז, רוני) וגם פוזה שעוברת עם הגיל. אני לא חושבת שזה קשור להרגל, אני בגיל 5 שמעתי מוסיקה אחרת בבית וזה לא מנע ממני לשמוע רוק היום (חוץ מ"תלמיכי את הרעש הזהההה")

למעלה