חדשה

Clay Girl

New member
חדשה ../images/Emo6.gif

אני די חדשה בפורומים אז תסלחו לי
ניאמ אני ממש אוהבת את הלהקות: Good Charlotte Cobra Starship Paramore MCR Fall Out Boy The Academy is Linkin Park Billy Talent שייגעצ Green Day יוני בלוך Panic!at the disco Simple Plan Thirty Second To Mars ועוד המון המון שאין לי כוח לכתוב
ניאמ אני בת 13 [עוד מעט 14
] מרעננה וקוראים לי ג'יליאן :] [נולדת בארה"ב]

ringo rulz

New member
טוב אז אממ,

נתחיל מ: חבל. חבל שאת שומעת להקות כאלה, מצטער על הישירות אבל נו באמת?

princes15

New member
היכוני להשמדה

לא משנה מה יהיה, תמשיכי לשמוע מה שאת שומעת ואל תתייחסי!:)

M e n s R e a

New member
תגידי, יש טעם לשהותך כאן, פרט להצדקת אנשים

ששומעים אימו (שזה רק תת סגנון בפאנק שהוא תת סגנון ברוק)?

M e n s R e a

New member
אנחנו לא נעביר את השטות הזאת לכל שרשור פה

נכון? ואם היית טורח לקרוא קצת, היית רואה שאני משתתף גם בדיונים, פרט להבעת דעה על סגנונות מוסיקלים שאנח לא אוהב. ולעתים גם אנשים ששומעים אותם.

fire witch

New member
אולי די כבר ? אתם פותחים הודעות שמזמינות ואז

מתלוננים . מספיק כבר עם ההתלהמות הזו , זה כבר נהיה משעמם. מי שלא נאה לו "הצליבה" שיילך לפורום מטאל ויראה צליבה כהלכתה מהי . יש כאן אנשים דעתנים ויש כאן אנשים שכותבים מה שיש להם בראש ואם הדעה שלהם לא נוחה או לא מתאימה לך פשוט אל תקרא אותה! כולם הפנימו שיש מישהו ספציפי שלא בא לך ולחמודה השניה טוב , כולם הפנימו שאתם בסדר והוא לא לפי דעתכם אז תגידו יפה ברוכה הבאה ותמצאו משהו אחר לכתוב עליו , כי בינתיים לא ראיתי כאן יותר מדי התעסקות במוזיקה אבל בהלגיד לטל איפה הוא לא בסדר אתם עשיתם דוקטורט . דיסקליימר - למרות שאני אוהבת את טל עד מאד ויודעת במיליון אחוז שהוא אחד האנשים החמודים ביותר שיצא לי לפגוש ההודעה הזו לא באה לתמוך בו למרות שאני חושבת בדיוק כמוהו אלא להוריד מהסיר לחץ שנהיה כאן לאחרונה. ראבק , תקופת בחינות והדבר האחרון שהמנהל החנון כאן צריך זה את המריבות המפגרות האלו . אין לכם איזו להקה חדשה ששמעתם ובא לכם לחדש איתה ? בואו תראו כמה אתם מבינים במוזיקה ובכתיבה שלא כוללת קטילה גלובלית .

M e n s R e a

New member
תכל'ס

באמת לא ראיתי מהשלושה האלה יותר מדי התעסקות פה במוסיקה. רק הודעת אנטי טל פעם ב...

M e n s R e a

New member
טל מאד דעתן, לכן, בין היתר הוא כותב בפורמים,

ואז הוא מושך אליו אש.

fire witch

New member
יכול להיות שאתה כותב על עצמך בגוף שלישי ?

לדעתי אתה בדרך הנכונה להתחרפן

yotamn9

New member
ברוכה הבאה

שמעת פעם: לד זפלין/דיפ פרפל/ג'ימי הנדריקס/דה הו (המי)/פינק פלויד/הדורס? אם לא, אז תשמעי, ואז תביני שמה ששמעת זה לא באמת רוק, ושאלה להקות הרוק האמיתיות. ואם שמעת ולא אהבת, כנראה שאת לא אוהבת רוק...

yotamn9

New member
אם את אוהבת אותן זו זכותך

אם הן בסדר מבחינתך אז הן בסדר. הן פשוט לא ממש רוק. תנסי לשמוע את הלהקות שכתבתי מקודם.

למעלה