אני לא מזלזל
ההערה לא באה בכלל כדי לזלזל בילדה, או באינטיליגנציה שלה אבל מההכרה שלי עם רוב הבנות בגיל הזה ששומעות רוק פחות או יותר, הן שומעות את אותם הדברים והדבר האחרון שהן רוצות זה שידחפו להן דברים, ואם כן, ודוחפים להן להקות כמו פינק פלויד, אז או שהן לא מבינות מה רוצים מהן בכלל במוזיקה הזאת או שיש התלהבות והתרשמות כזאת שאני מצטער להגיד, שבאה ממקום של קרוב לבורות, בלי זלזול והן שמועות טיפה את מה שהביאו להן ולא באמת מבינות מה הן שומעות, ואני אומר את זה כי להקה כמו פינק פלויד שקרובה לליבי ושומעים אותה ילדים שלא מבינים מה הם שומעים, כמו המילים, או שהם מושפעים מדברים שמזכירים להם את המוזיקה שהם רגילים לשמוע, ואת הרי יודעת שהיא תמשיך לשמוע את מה שהיא שומעת כיום גם אם תחשפי אותה לדברים חדשים, ולי אישית יהיה לא נוח לדעת ששמועים את הלהקות המקודשות שלי עם עוד להקות שאני בכלל לא הייתי מעז לקרב אותן או שישוו אותן אחת לשניה ואני לא בא לזלזל באף אחד, ובסופו של דבר לכל בן אדם יש את הזכות לשמוע מה שהוא רוצה, גם אם הוא שומע את זה ממניעים מוטעים. אז אני לא הייתי רוצה לדחוף בנאדם למוזיקות מסוימות בלי שהוא מוכן אליהן...