חדשה

ויו2

New member
חדשה../images/Emo42.gif

הי לכולם אני חדשה כאן ונראה לי נחמד כאן. אני אחרי 4 הזרעות ובאמצעIVF ראשון ומקווה שאחרון. השאיבה תהיה כנראה בתחילת השבוע ואני ממש מפחדת מזה. אז שיהי לכולנו

אלה102

New member
../images/Emo140.gif בהצלחה.........

היי אני אוומנם לא חדשה כאן. אבל די שותפה "סמויה " כאן את מקבלת המון עדוד , אופטימיות ותחושת ייכות מאחלת לך..בהצלחהההההההה ושבת שלום

רוית ב

New member
בבקשה לא ל../images/Emo24.gifהתמקם!!!

בהצלחה בIVF ראשון (את בדיוק כמוני ...) אין מה לפחד עוזרים לנו להיות אמהות... אין ברירה כל יום לגופו והכל קטן עלינו... מה שכן מצאת בית חם ותומך תעברי מהר לפורום הריון יותר טוב. בהצלחה רוית

הי ויו ../images/Emo24.gif וברוכה הבאה

אמרה לך רוית - אל תתרגלי, וגמני מצטרפת לאיחול הזה! נא לעבור במהירות, אחרי IVF ראשון ומוצלח, לפורום השכן. או.קיי!? מה שלא יהיה, בנות שעוברות IVF (אני עדיין לא ומקווה שלא אזדקק) מספרות, שהשאיבה בכלל לא מורגשת, בגלל ההרדמה. אדרבא, ההרגשה, לדבריהן, ממש סטלנית, בגלל ההרדמה... וההחזרה, כמוה כהזרעה פחות או יותר. אז אני מניחה שהתהליך לא מפחיד כמו שהוא נשמע. רק הזריקות והמעקבי זקיקים יכולים להוציא מהדעת, לא? יאללה, שיהיה המון הצלחה ובשורות טובות (בטא בטא)

ויו2

New member
ת ו ד ה ../images/Emo140.gif

כייף שקבלת הפנים כל כך נחמדה ונעימה,והלואי כמו שאמרתן שנישתתף בפורום להריוןונעביר חויות נהנות ותו לא. ש ב ת ש ל ו ם

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו\כן|

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מחזיקה לך אצבעות לטיפול קצר ופורה
. נועם

למעלה