חדשה...

gayatri

New member
חדשה...../images/Emo41.gif

היי כולם... אני לא יודעת אם לקרוא לעצמי מכשפה מתחילה כי אני בעצם יודעת קצת מאוד על כישוף ואני מאוד אשמח לדעת יותר! רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על איזה ספר טוב להתחלה או אולי מישהו מנוסה מוכן להדריך אותי באופן יותר אישי! תודה לכולכם! גאיה

faith2

New member
היי../images/Emo13.gif

ברוך הבא
ואם את מעוניינת, ומתעניינת במאגיה "לבנה" יש ספר מאוד נחמד בשם כישוף וקסם

מאיר 49

New member
של אמבר ק´ ויש עוד את:

The book of wicca של ג´ סומרס ואת the real witches handbook של קייט ווסט אם את נמשכת יותר לצד השטני לכי על התנ"ך השטני של אנטון זאנדר לה-ויי. אם את רוצה משהו על צמחי מרפא : צמחי מרפא בארץ ובעולם מאת ניסים קריספיל, ולקריסטלים יש את חוכמת הקריסטלים מאת אנדי בגוט ומורנינג סטאר. אה, ויש גם את he black arts של ריצ´רד קאוונדיש. עכשיו חסכתי לך חיפוש בדפים האחרונים של הפורום...:)

gayatri

New member
תודה רבה לך... למה ש...../images/Emo51.gif

אני ארצה להיות בצד השטני? יש אנשים שבאמת עושים את זה? למה?

מאיר 49

New member
הצד השטני הוא לא משהו רע

הוא פשוט הרבה יותר אנוכי. השטניסטים הם לא אנשים שסוגדים לשטן כמו שאת מכירה אותו. הצעתי היא שתקראי את המאמר של The Wraith על זה.

faith2

New member
בטח סוגדים לשטן!

רק לא כמו שאת חושבת! אלא כת השטן...לפי השמועות ממש אנשים דפוקים!!!! הם לא רוצחי חתולים

The Wraith

New member
ובכן

כבר הסברתי - לא פעם, לא פעמיים, לא שבעים פעם - וגם כתבתי קצת בפורום שאמאניזם ופאגאניזם על כך. נ.ב הוד גאונותך, כת השטן זה מיתוס נוצרי עתיק שמטרתו להגדיל את אחוז ההטבלות בכנסייה.

The Wraith

New member
ינקו לו ת´שכל למסכן

זה מה שקורה כשאתה מסתובב יותר מדי עם "חרקים"...

מאיר 49

New member
תהרוג אותי על השמטת ו

לדעתי לא צריך לתת לו דחיפה רק לדרך יד ימין, שתהיה נקודת פתיחה שווה לכל האמונות.

למעלה