כן.. אני מעריך את המשחק שלו ולא (רק ) את הגוף שלו.. הוא שחקן מעולה.. לא חייבים שיהיו לו שורות באיזשהוא סרט כדי לדעת אם הוא שחקן טוב. לדוגמא: אלייז'ה ווד (אקא: פרודו בגינס) שיחק בסרט קצר שהיה יותר צעיר ולא היתה לו אף שורה בסרט (זה היה סרט קצר) והסרט היה עמוק שלא נדבר על המשחק המעולה של אלייז'ה.. עכשיו, בנוגע לאורלנדו בלום- שימו לב להבעות הפנים שהוא עושה בסרטי שר הטבעות את תנועות הגוף שלו! לא חייבים שיהיו לו שורות כדי לדעת כמה שחקן מעולה הוא... תחשבו על זה...
ברוכה הבאה.. בן ראשון שמעריץ את אורלי!!!!!!! וואי אני בשוק...רוב הבנים כשאני אומרת אורלנדו בלום הם מתחילים להמציא עליו שמות ולהמציא שהוא הולך למות סתם דברים כאלה מקנא. וואי אני מאושרת שיש בן שמעריך תבן אדם בתור שחקן!!!! תודה!! אגב אני דניאלה
לא הייתי פה שלושה ימים טיול"ש וזה.. לא חשוב.. דניאלה וכל שאר הבנות תקשיבו לי! כל הבנים בעולם (הומואים, סטרייטים וכו') מקנאים עכשיו באורלנדו בלום.. לא רק בגלל היופי ולא רק בגלל כשרון המשחק האדיר שלו (ראו הודעה קודמת שלי) אלא בגלל השילוב (הדי קטלני ) של שני הכישורים האלה ועוד יותר ביחד.. גם אני מקנא באורלנדו בלום רק שאני לא מייחל לו למות, אלא שימשיך לעשות עבודה טובה כמו שהוא עושה! לקח לעתיד!