חדשה אני חדשה כאן, אוהבת את נינה (מן הסתם). אני לידור, בת 13 מאזור הצפון. צלילע הביאה אותי לכאן XD
ל ליזי6 New member 5/7/06 #1 חדשה ../images/Emo3.gif אני חדשה כאן, אוהבת את נינה (מן הסתם ). אני לידור, בת 13 מאזור הצפון. צלילע הביאה אותי לכאן XD
חדשה ../images/Emo3.gif אני חדשה כאן, אוהבת את נינה (מן הסתם ). אני לידור, בת 13 מאזור הצפון. צלילע הביאה אותי לכאן XD
ה הציורים של יובל New member 5/7/06 #2 העיי../images/Emo99.gif תהני כפרע <כמה פעמים אני עוד אצטרך לרשום את זה? >
ג ג ב ש ו ש New member 5/7/06 #4 ברוכה הבאה יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif טוב שיש הרבה חדשים לפני היומולדת שנה לפורום ככה לא תפספסו את החגיגה הגדולה אני גבי,נעים מאוד שתהיה לך התמכרות נעימה לפורום,תכתבי הרבה לקרוא את התקנון בבקשה יומטוב...
ברוכה הבאה יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif טוב שיש הרבה חדשים לפני היומולדת שנה לפורום ככה לא תפספסו את החגיגה הגדולה אני גבי,נעים מאוד שתהיה לך התמכרות נעימה לפורום,תכתבי הרבה לקרוא את התקנון בבקשה יומטוב...
ל ליזי6 New member 5/7/06 #7 שלום לכולם! ../images/Emo3.gif אני כבר התמכרתי ../images/Emo3.gif תודה רבה, אני בטוחה שאני יהנה הכול בזכות צלילע.. חחח.. מתי היום הולדת שנה לפורום? אפרופו יום הולדת, לי הייתה יום שני... חח.. וקראתי את התקנון אין בעיה
שלום לכולם! ../images/Emo3.gif אני כבר התמכרתי ../images/Emo3.gif תודה רבה, אני בטוחה שאני יהנה הכול בזכות צלילע.. חחח.. מתי היום הולדת שנה לפורום? אפרופו יום הולדת, לי הייתה יום שני... חח.. וקראתי את התקנון אין בעיה
ג ג ב ש ו ש New member 6/7/06 #9 ב-24/08 בע"ה../images/Emo88.gif ויהיו המון פעילויות וכאלה.. היום יש את זה בפורום רבלדה,הפורום הראשון שהתחלתי לנהל ובהמשך היום אם תבקרו שם תראו פעילויות ודברים שונים. כך גם אני אעשה פה.
ב-24/08 בע"ה../images/Emo88.gif ויהיו המון פעילויות וכאלה.. היום יש את זה בפורום רבלדה,הפורום הראשון שהתחלתי לנהל ובהמשך היום אם תבקרו שם תראו פעילויות ודברים שונים. כך גם אני אעשה פה.