חדשה היי..קוראים לי אנה.. ואני ממש אוהבת את הסדרה מקווה להשתלב
O One Girl 1 New member 18/3/06 #1 חדשה../images/Emo3.gif היי..קוראים לי אנה.. ואני ממש אוהבת את הסדרה מקווה להשתלב
H huxy New member 18/3/06 #2 ../images/Emo28.gifהולה לכולם!../images/Emo28.gif היי אנה! מנצלת את השרשור שלך גם להציג את עצמי, שמי נאוה והתמכרתי לסדרה חזק אתמול ראיתי את פרק 14 ומחכה כבר לשבוע הבא גם מקווה להתשלב
../images/Emo28.gifהולה לכולם!../images/Emo28.gif היי אנה! מנצלת את השרשור שלך גם להציג את עצמי, שמי נאוה והתמכרתי לסדרה חזק אתמול ראיתי את פרק 14 ומחכה כבר לשבוע הבא גם מקווה להתשלב
S series freak New member 18/3/06 #3 גם אני חדש קוראים לי אבנר והתחלתי לראות את prison break(איזה שם מסריח זה נמלטים) כבר משנה שעברה. אני נמנה עם אלה שמורידים.
גם אני חדש קוראים לי אבנר והתחלתי לראות את prison break(איזה שם מסריח זה נמלטים) כבר משנה שעברה. אני נמנה עם אלה שמורידים.
A Angelus New member 18/3/06 #4 אנה, אבנר - ברוכים הבאים../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif לא כל כך "מסריח", אנחנו נגרום לך להתרגל.
אנה, אבנר - ברוכים הבאים../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif לא כל כך "מסריח", אנחנו נגרום לך להתרגל.