חדשה ~>

יעל צאן

New member
חדשה ~> ../images/Emo3.gif

יש לי התקף הארי פוטר פתאום אני גם ב"הארי פוטר- הסרט" למרות שאני לא מבינה למה פשוט לא עשו פורום הארי בפוטר בלי כל הבולשיט X_X אבל ניחא XP

rikko 13

New member
ברוכה הבאה../images/Emo187.gif

אני מכירה אותך מכמה פורומים כבר

rikko 13

New member
../images/Emo187.gif

הארי פטר הסרט מסדר עוף החול אינויאשה מנגה ואנימה

rikko 13

New member
כן אני בפורום אינויאשה../images/Emo187.gif

אני אל ידעת מה כל כך מיוחד אבל תודה

rikko 13

New member
../images/Emo187.gifאיך אתה יודע ראיתה אותה

וכל אחד והדעה שלו. אני אוהבת אנימה יפנית ואם אין לך משהו יותר חכם לומר מאני לא אוהב את הסדרב הזו או זו אז אך תגיד כלום

Saint Jane

New member
דבר ראשון, אם היה לך קצת חוכמה,

לא היית כותבת עם שגיאות כתיב. דבר שני, היית נכנסת לכרטיס האישי ורואה שאני בת. דבר שלישי, אמרתי את דעתי, ודעתי היא שזו סדרה מטומטמת. וכן, ראיתי אותה. ראיתי 27 פרקים שלה, וזו הייתה האנימה הראשונה שלי. ראיתי אותה בגיל 12, שנראה שזה הגיל שלך, ואחרי שהסדרה התמשכה באותו סגנון, הגעתי למסקנה שזה מפגר להפליא, והפנתי את משאביי ואת הביטורנט שלי לסדרות יותר נחמדות. ורוצה לדעת איך הסדרה נגמרת?
קאגומה מקבלת נעליים, והם ממשיכים לרדוף אחרי איך-שלא-קוראים-לרשע. יו, פשוט סוף מהמם, נכון?

Saint Jane

New member
אה, ו... מותק?

אומרים אנימציה יפנית. לא אנימה יפנית. אנימה זו אנימציה יפנית.

יעל צאן

New member
נאני ?! ראית רק 27 פרקים ~!

וכבר מעיזה לשפוט אותה ....נשארו לך עוד *שוברת את הראש* 147 פרקים להשלים T__________T לא לא סתם XP נו בטח שקיבלת את הרושם הלא נכון .... לא ראיתי את ג'אקי ההומו הנסגד ...אאאהההה *.* פרק 103
אאהה והסוף באמת לא משו =/ אבל ג'אקי *__________________________________* ג'אקי ג'אקי ג'אקי ג'אקי ג'אקי ובאנקי באנקי *_* הנה בשבילך תמונה של ג'אקי *.* סיגדו לו *...*

Saint Jane

New member
מותק, אני *יודעת* שהסדרה ממשיכה

במאה ומשהו הפרקים שלה בדיוק איך שהיא התחילה. זה אפילו לא קווסט משעשע. ואם את רואה סדרה רק בשביל הבישים שבה, אז מצבך עגום.

יעל צאן

New member
מותק S:

אני לא מותק ולא נעליים תיארתי לעצמי שאת יודעת שיש 167 ב~א~ק~ה .... אני רק מרעננת את זכרונך שיש לך עוד קצת (הרבה) פרקים להשלים X: אבל אם לא רוצה לא צריך ....ההפסד כולו שלך וחוץ מזה מה רע בזה שאני רואה את הסדרה בשביל הבישים ?? הא? הא? מה שלא נכון T__________T הצפה . ג'אקי *_* XPPPPPPPPP בישים *.*

למעלה