היי^^
F Fairy Goth Mother New member 17/9/05 #30 *מחפשת תמונה שלא יקיאו ממנה* ממממ מצאתי אחת שחצי פרצוף שלי מוסתר בעכביש הורוד והשולט שלי XD זה בסדר? מזהים אותי או שתצטרכו לזבול עוד תמונה?
*מחפשת תמונה שלא יקיאו ממנה* ממממ מצאתי אחת שחצי פרצוף שלי מוסתר בעכביש הורוד והשולט שלי XD זה בסדר? מזהים אותי או שתצטרכו לזבול עוד תמונה?
K Kfiriboy New member 17/9/05 #31 התכוונתי תמונה מהמפגש... תעלי אחת מהמפגש וגם אני אעלה אחת לא מזהה אותך ואת לובשת הרבה ורוד
פ פונצית גירל האמיתית New member 17/9/05 #41 אני עוד מעט אבל הולכת. ../images/Emo10.gif אתה תהיה מחובר בעוד שעה וחצי-שעתיים? מתגעגעת אלייך!
F Fairy Goth Mother New member 17/9/05 #35 אבל אין לי תמונה מהמפגש שלא רואים לי בה את הפרצוף אני אוהבת ורוד LOL אני פקאצה קשוחה |פרצוףקשוח| טוב שיהיה הנה אחת... בתמונה אני לא לבד אבל מחקתי את המסביב שלא יתעצבנו עליי אחריי זה XD גם בתמונה הזאת אני עם ורוד!!! וגם עם נקודות. וזאת תמונה נוראית והאף שלי מרוח על חצי פרצוף אבל שיהיה.
אבל אין לי תמונה מהמפגש שלא רואים לי בה את הפרצוף אני אוהבת ורוד LOL אני פקאצה קשוחה |פרצוףקשוח| טוב שיהיה הנה אחת... בתמונה אני לא לבד אבל מחקתי את המסביב שלא יתעצבנו עליי אחריי זה XD גם בתמונה הזאת אני עם ורוד!!! וגם עם נקודות. וזאת תמונה נוראית והאף שלי מרוח על חצי פרצוף אבל שיהיה.
K Kfiriboy New member 17/9/05 #54 כנסי שניה לפה---> אני לא בלוגר...אבל אני קומונר...העיפי מבט לחצי פה