XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
M McBlack New member 17/9/05 #63 ../images/Emo2.gif אסור לך לעשות את זה!!!! כתבת את על אבן אפילו!!!!!!!!!! אסור לעשות פסלים וכו' בדמות אלוהים אתה כה לא החלטי מזל שאתה לא האלוהים שלי, אחרת מזמן הייתי אווזה
../images/Emo2.gif אסור לך לעשות את זה!!!! כתבת את על אבן אפילו!!!!!!!!!! אסור לעשות פסלים וכו' בדמות אלוהים אתה כה לא החלטי מזל שאתה לא האלוהים שלי, אחרת מזמן הייתי אווזה
M McBlack New member 17/9/05 #67 זה לא תירוץ, בסוף תהפוך את כל הסוגד ים שלך לאבקת חלב ואני אצטרך לעשות מהם את עבודת הגמר שלי בביולוגיה, בגללך
זה לא תירוץ, בסוף תהפוך את כל הסוגד ים שלך לאבקת חלב ואני אצטרך לעשות מהם את עבודת הגמר שלי בביולוגיה, בגללך
פ פונצית גירל האמיתית New member 17/9/05 #32 אני ראיתי תמונות בפורום אופנה אלטרנ טיבית ואני זיהיתי אותך! לא מישרא אבל מהמפגש של הקומונה אופנה קצת אחרת. אני הייתי המוזרה הזאתי שגררה את סמדי.
אני ראיתי תמונות בפורום אופנה אלטרנ טיבית ואני זיהיתי אותך! לא מישרא אבל מהמפגש של הקומונה אופנה קצת אחרת. אני הייתי המוזרה הזאתי שגררה את סמדי.
T TarwenR New member 17/9/05 #15 וולקאם ../images/Emo24.gif את מפורום אופנה אלטרנטיבית :]] יכול להיות שהיית במקרה במפגש ישראבלוג שהיה לא מזמן?
וולקאם ../images/Emo24.gif את מפורום אופנה אלטרנטיבית :]] יכול להיות שהיית במקרה במפגש ישראבלוג שהיה לא מזמן?
F Fairy Goth Mother New member 17/9/05 #18 הייתי ב2 מפגשי ישרא האחרונים../images/Emo3.gif כן, אני מפורום אופנה אלטרנטיבית ואפילו אני זאת שהעלתה את הרעיון להקים אותו *התחלתי בתור מנהלת משנה בקומונה שלפניי הפורום *
הייתי ב2 מפגשי ישרא האחרונים../images/Emo3.gif כן, אני מפורום אופנה אלטרנטיבית ואפילו אני זאת שהעלתה את הרעיון להקים אותו *התחלתי בתור מנהלת משנה בקומונה שלפניי הפורום *
T TarwenR New member 17/9/05 #25 את זוכרת אותי במקרה? יכול להיות שהיית באחד מהם עם סטרפלס כזה כמו מחוך וחצאית אדומה או משהו? ושיש לך נזם?
את זוכרת אותי במקרה? יכול להיות שהיית באחד מהם עם סטרפלס כזה כמו מחוך וחצאית אדומה או משהו? ושיש לך נזם?