well... אני מנגנת על גיטרה ואורגן משהו כמו שנתיים, אוהבת בין השאר גם את גידי גוב, שלמה ארצי, שלום חנוך, אהוד בנאי, ביטלס, כוורת וכל נספחיה, מוש בן ארי, טורי איימוס..
ותוכנית לקיץ.. עבודה כנראה.. בספטמבר אני מתגייסת..
נחמד שבאים עוד..תמיד נחמד! ובאמת יש לנו פורום אחלה.. ואני בטוחה שאת רק תוסיפי לנו !! יש לך אחלההההההה טעם במוזיקה.. גם אצלנו הם הופיעו במסגרת הנוער ינהג אחרת.. ואני והילה (ההילה האדומה) ארגנו את זה גאווה! ..חחח יומטוב
מה המצב סיס? אני הדר...מואשמת... ברוכה הבאה! מי ייתן שתהני ותבואי למפגש הקרב ובא... תהיי בריאה! ובונננאאא תמונה מטורפת!!! הגלעד הזה לא מפסיק ללבוש צהוב + אני מאוהבת ברואי אנשים!!!
"יהיה טוב" אז לזה התכוונתי.... וואלה חחח ולמה אמרת הרא קרישנה.... פשוט הייר.... שיער... אנערף אבל למה לא פיס בהתחלה...? you know... peace flowers freedom happines!
מפתאום! זה פיס 100%! מתדפוקה... ? גם בסרטים שיש כתוביות אז כתוב שלום.... פרחים... חופש... ואגב, בבית השני זה הופך ל"פיס, לאב, פרידום, הפינס" וזה ככה וזהו ואל תשני לי את כל הילדות!! והצ'אט לא עובד לי... אין לי כוח.... וכן יוני שובבוני כתב את זה.... כל הדיסקים שלו מומלצים בחום! ושל בנו כמובן פרינס אביבוש