חדשה קוראים לי עדי ואני בת 14 וחצי מחור שנקרא כפר יונה. שרופה על נמלטים ועל וונטוורת' מקווה להשתלב
A adida33 New member 17/8/07 #1 חדשה../images/Emo3.gif קוראים לי עדי ואני בת 14 וחצי מחור שנקרא כפר יונה. שרופה על נמלטים ועל וונטוורת' מקווה להשתלב
חדשה../images/Emo3.gif קוראים לי עדי ואני בת 14 וחצי מחור שנקרא כפר יונה. שרופה על נמלטים ועל וונטוורת' מקווה להשתלב
S shiraz cohen New member 17/8/07 #2 ../images/Emo12.gif עדי מכפר יונה? XD הייי אני מכירה אותך! הממ אם זאת את,[מקווה שכן,אם לא,פדיחות!] הממ זאת שירז. חברה של קארין? ^^ הייתי איתך בכוכב... חחח...
../images/Emo12.gif עדי מכפר יונה? XD הייי אני מכירה אותך! הממ אם זאת את,[מקווה שכן,אם לא,פדיחות!] הממ זאת שירז. חברה של קארין? ^^ הייתי איתך בכוכב... חחח...
M mor10101 New member 24/8/07 #4 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גמאני הייתי בטוחה שזאת היא!. אני כזה "אהמ... עדי בת 14 מכפר יונה, כמה כאלה יכולות להיות?!"
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גמאני הייתי בטוחה שזאת היא!. אני כזה "אהמ... עדי בת 14 מכפר יונה, כמה כאלה יכולות להיות?!"
A adida33 New member 17/8/07 #3 ../images/Emo6.gif לא נראה לי שזאת אני עברתי לכפר יונה לפני איזה חודש וחצי.. קודם גרתי בצורן