חדשה

חדשה ../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

שלומות אני ליהיא בת 16 מאשדוד ..... חולה על אוונסנס לא מסוגלת להפסיק לשמוע את השירים שלהם........ אני מאשימה את אחי בזה ... אממממ שאלה לפרום.... איך אתם הייתם מגדירים את סוג המוסיקה (רוק וכול זה ... )
|תו

Liquid Dreams

New member
היי ליהיאD::::

יש לך שם יפהP: אני מאיה, בת 12:) אני מגדירה את אוונסנס כרוק, כי זה יותר נוח לי>< למרות שיש כאלה שאומרים ניו מטאל.. אני לא מבינה בסגנונות בשיט, אני ממש לא הבנאדם הנכון לשאול><

frozen Blood

New member
ברוכה הבאה ליהיא

השתלבות נעימה. אמממ והסוג הוא מסובך:X רוב המבקרים/אנשים מגדירים אותם בתור שילוב פופ-רוק. נראה לי שאוונסנס הם שילוב מוצלח לרוב של כל מני סוגי מוזיקה מוכרים.

Ray of Love

New member
Welcome

אני רעות בת 17 וחצי מאבן יהודה איך הייתי מגדירה את סוג המוזיקה? ערבוב של המון סגנונות; רוק, קלאסי, גותי, פופ לפעמים וכו'.. יש המון שימוש באפקטים ממוחשבים שנותנים למוזיקה שלהם כיוון שלא שוייך לסגנון כלשהו. אמממ.. סגנון לא מוגדר? חח :] אני לא יודעת..

EvRules

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

אני נועה , בת 14 ומירושלים..
השלתבות נעימה ומהירה..
איך להגדיר אותם...הרבה פעמים חשבתי על זה והגעתי מסקנה ש...לא הגעתי למסקנה לגבי הסגנון שלהם!!
..אבל זה מה שאני אוהבת בהם..פשוט יש להם שילוב מנצח

אממ...ברוכה הבאה קודם כל...

אממ...לאלבום הרישמי שלהם כמובן קוראים פולן. אבל יש להם עוד אלבום שהוא לא רישמי וקוראים לו ORIGIN. :)

Evi Virus

New member
ברוכה הבאה! :)

בעיקרון, רוק או רוק אלטרנטיבי. כי יש להם עירוב של הרבה מאוד סגנונות, אז הרבה נוהגים להכליל לרוק אלטרנטיבי.

Because Of May

New member
ברוכית!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

אני מאי-14-ר"ג. תגידי לאח שלך שהוא עשה אחלה פשע
אממ ואני הייתי מגדירה את הסגנון של אוו כרוק-גותי... מטאלי משו... בקטנה... לאדעת;-/

ayala65

New member
שתהיו בעניינים

היום נכנסתי לאתר אחד, ופתאום כתבו בז'אנר: Rock/ Emo אעאעאעאעאעאעאעאע. לסיכום, אוונסנס זה לא אימו
ברוכה הבאה, חומד

למעלה