חדשה.....

K3000

New member
יההה אלוהים איזה שם יפה !!!!!!

עד עכשיו הייתי בטוח שטניה זה השם הכי יפה אבל היילי כאילו שקראתי את השם שלך פשוט איזה 5 שניות הייתי באוויר יו אני אוהב אותך אני לא צוחק ...........

K3000

New member
אני רוצה לשאול אותך משהו

בבקשה בבקשה תגידי לי שאת מראשון נס ציונה תל אביב ........ את מאמינה באהבה ממראה שם ראשון ? את אוהבת אותי ? מה המספר שלך ? בא לך לצאת ?

Bruce15

New member
יווו

אני פשוט לא מאמין עד כמה אנשים יכולים להיות קופים. אידיוט.

see ya in hell

New member
היי!! רגע רגע אני יענה לך../images/Emo58.gif

1. אני מרעננה 2. אני מאמינה באהבה ממבט ראשון 3. אני לא יודעת עם אני אוהבת אותך כי אני לא מכירה אותך 4. מספר של מה? 5. אולי שאני יכיר אותך יותר אהה ודרך אגב תודה על המחמאה של השם!!! :)))

Oscar16

New member
היילי... היילי.... ../images/Emo4.gif

doesn´t ring a bell גם אני מרעננה איפה את לומדת (יותר נכון בחופש עכשיו אבל בעיקרון)? איפה ועם מי את נוסעת?

Oscar16

New member
לא...

רימון ביתצפר חטיבת ביניים בהנהלת שימחה ה
(זה אמור להיות כבשה אבל לתפוז
אין תקציב) שימחה היא כבשה!

Oscar16

New member
בטח שהייתי ברימון../images/Emo70.gif

שנה שעברה שימחה, הכבשה והאגדה בטח היה השנה תוהו ובוהו ברימון אחרי שעדי גנוט (שהייתה המחנכת שלי) עזבה...

see ya in hell

New member
../images/Emo58.gifאני מצטערת בשבלך עם

אמא שלי תהיה המורה שלך לאנגלית.......לפחות מטעמי...

noki16

New member
עוד רעננית...חחח../images/Emo13.gifאני מכירה אותך..

ניראה לי זאת אומרת... שם מעניין...תתעלמי מכל הקרציות שמציקים לך בגלל זה(כמו האדיוט ההוא עם המליון שאלות...באמת איש...)-הם מתרגשים שאת כאן
בכל אופן,גם אני רעננית...לאיזה תיכון את הולכת???תבואי אלינו(אלי ואל אוסקר16)ל"אביב"...יהיה סבבה
איפה ועם מי את נוסעת באמת??? ליאת הבליידרית.

see ya in hell

New member
לאיזה כיתה את עולה??

אני שנה הבאה כאילו השנה הזאתי הולכת לט´ שנה הבאה אני הולכת לאביב!! :) היה ממש אחלה זה תיעכון שנראה כמו קניון ..........אל תשאלו

ט´?!

אני מכירה כמה אנשימ שעולימ לט´ מהבצפר שלכ... קרקר לוי... אבישג וקלי איתמ דיברתי רק פעמ 1...

Oscar16

New member
כפי שנוקי הקדימה ואמרה

באביב...
רגע, את מתולתלת עם קרש של גירל וצירים טייוואנים?

מה אני רואה כאנ...

רעננה...בצפר רימונ... שיש עוד אחת לאוספ...
באיזה כיתה את?

למעלה