חדשה.....

see ya in hell

New member
חדשה......./images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

היי אני היילי.......ואני נוסעת על סקייטבורד אבל ממש גרועה...אבל אני משמ אוהבת לרדת עם הסקייט..... בקיצור אני חדשה בפורום הזה....וממש אחלה פה והכל...ורציתי לדעת איפה יש אתרים על סקייטים ותמונות וכאלה דברים....אז בבקשה פליז עזרה! תודה!

see ya in hell

New member
אני גם אנגליה וגם אוסטרלית../images/Emo58.gif

אוקי זה ככה בקיצור שלא היה משעמם נודלתי באוסטרליה ואז אחרי שנה הנורים שלי היו צריכים לחסור לאנגליה בגלל משהו....ואז אחרי שנתיים בערך עברנו לישראל.......ואני לא ממש שמחה....

sEEk Skater

New member
אז מאיפה המשפט הזה..

"החיים הם רק תור לפגישה עם המוות"?

זה שיר של אביב גפנ..

בדיסק ממנטו מורי.."אינ מלאכימ בגנ אדנ "חי בתוכ כלוב אתמ קוראימ לזה חופש אולי "חופש גדול" שתכפ ניגמר אנחנו מתימ בצורה מסודרת נישארימ כמו כתמימ על איזה לב שנשבר החיימ זה רק תור לפגישה עמ המוות בולעימ את אלוהימ כמו כדורי הרגעה כי אנחנו לבד תמיד היינו בחושכ וזה עצוב לחכות מבלי לדעת למה פיזמונ: אינ מלאכימ בגנ יש פה רק גיהנומ שנותנ לחלומ שיש מלאכימ בגנ עדנ שיש מלאכימ בגנ עדנ אבל אינ מלאכימ כשעצובימ מחכימ לניסימ כמו ילדימ מחכימ לקוסמימ כשאינ מלאכימ בגנ עדנ אינ מלאכימ בגנ עדנ אינ מלאכימ ואינ גנ עדנ חי בתוכ כלוב אתמ קוראימ לזה חופש אולי "חופש גדול" שתכפ..." שיש איכ אני אוהבת את השיר הזה...

זה שיר של אביב גפנ...

בדיסק ממנטו מורי.."אינ מלאכימ בגנ אדנ "חי בתוכ כלוב אתמ קוראימ לזה חופש אולי "חופש גדול" שתכפ ניגמר אנחנו מתימ בצורה מסודרת נישארימ כמו כתמימ על איזה לב שנשבר החיימ זה רק תור לפגישה עמ המוות בולעימ את אלוהימ כמו כדורי הרגעה כי אנחנו לבד תמיד היינו בחושכ וזה עצוב לחכות מבלי לדעת למה פיזמונ: אינ מלאכימ בגנ יש פה רק גיהנומ שנותנ לחלומ שיש מלאכימ בגנ עדנ שיש מלאכימ בגנ עדנ אבל אינ מלאכימ כשעצובימ מחכימ לניסימ כמו ילדימ מחכימ לקוסמימ כשאינ מלאכימ בגנ עדנ אינ מלאכימ בגנ עדנ אינ מלאכימ ואינ גנ עדנ חי בתוכ כלוב אתמ קוראימ לזה חופש אולי "חופש גדול" שתכפ..." שיש איכ אני אוהבת את השיר הזה...

see ya in hell

New member
אין לי מושג מאיפה המשפט הזה

קבלתי אותו מידיד שלי כאילו הוא אמר לי אותו אז לקחתי את זה בתור חתימה למה זה רע? ולמה את כותבת רק עם אותיות רגילות ולא אותיות כמו מם סופית? (סתם שאלה :)..)

see ya in hell

New member
אין לי מושג מאיפה המשפט הזה ../images/Emo58.gif

קבלתי אותו מידיד שלי כאילו הוא אמר לי אותו אז לקחתי את זה בתור חתימה למה זה רע? ולמה את כותבת רק עם אותיות רגילות ולא אותיות כמו מם סופית? (סתם שאלה :)..)

אהה

אז עזבי את השאלה הראשונה!... זה מישפט מהשיר הזה... ותאמת הוא דיי נכונ!... ואני לא כותבת כי זה חרמ אל האותיות הסופיות!...

לא לא לא ולא!

פלייייז אל תעש/י גם את/ה חרם!
מספיק שני אנשים שעושים את זה וזה מעצבן לאללה!(אל תעלבי סטלנית!
)

למעלה