חדשה

Burning Witch

New member
חדשה../images/Emo209.gif../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

היי, קוראים לי אלין ואני בת 14 וחצי אני לומדת כבר 10 שנים בלט קלאסי. ורציתי לשאול אותכם מה דעתכם על זה: מידי שנה, איפה שאני לומדת, יש במה פתוחה וצץ לי רעיון. חשבתי לבנות ריקוד שמבוסס על הסרט "רוקדת בשחכה". אם אף אחד לא ראה את הסרט אז לא ממש תוכלו לעזור לי.. אבל מי שכן ראה אותו: מה דעתכם? שאני אתחיל ישר עם מתפחת על העיניים או כמו בסרט אני אתחיל עם עיניים פתוחות ועם השיר אני אחסה יותר ויותר את העיניים עם הידיים עד שבסופו של דבר אני אשים מתפחת? והעם לדעתכם יש צורך לנסות להכניס את כל העלילה לריקוד? כולל הרצח, והילד וכו' וכו'? מחכה לתשובות
(אני קצת מושפעת מהמורה שלי ללשון אז אני מדברת אם מילות קישור ושפה קצת יותר גבוה מהרגיל

ברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

ולגבי הסרט..ממ-אומנם לא ראיתי אבל עדיין יש לי כמה טיפים
לדעתי,כדאי לך להתחיל את הריקוד עם **מטפחת-ולהפך,דווקא בסוף לעזוב אותה
יש ילדה במגמה שלי שעשתה ריקוד ככה..זה היה מאוד יפה ודרמטי=] ולגבי עלילה..אני חושבת שעדיף שתכניסי רק 2 נושאים עיקריים לריקוד..כי,מניסיון,עדיף לך לתת לריקוד לזרום-לא עם עלילה מובנת מראש..(אגב;אורית-את יודעת על מה אני מדברת נכון
)-אחרת הריקוד עלול להפוך,בטעות-מריקוד להצגה,רק ללא מלל..(כמות החומר התנועתי תהיה ממש מועטת..והניסיון להעביר לקהל את העלילה הוא זה שיגרום לזה..) מקווה שעזרתי

Burning Witch

New member
תודה!

אבל בסוף העלילה השחקנית הראשית (העיוורת) מתה. תולים אותה. חשבתי לקחת קצת מכל דבר בסרט אבל בעיקר להדגיש את הסוף, של השמחה שהילד שלה יוכל לראות ואז את המוות שלה.. אבל תודה בכל מקרה!

מורני666

New member
ברוכה המצטרפת =)) ../images/Emo60.gif

אני מורן, 16 וחודש ו-10 ימים XD השתלבות כייפית
אהה ותכירי - יש לי שבלול~זומבי
חח סתם אאל"ת

miss dance10

New member
../images/Emo85.gifקודם כל ברוכה הבאה..

ו.. פשוט לכי עם זה.. לא ראיתי את הסרט, אף על פי שהוא ממש נשמע חמוד! פזוט תעשי את זה.. אני גם עשיתי דבר כזה בשנים קודמות וקיבלתי הרבה מחמאות על הריקוד..=)

למעלה