חדשה!

WestlifE BaBy

New member
חדשה! ../images/Emo20.gif

שלוםם.. אני הילה, בת 13. את אירוסמית' גיליתי בסרט האנונימי 'ארמגדון'.
אממ.. אני אוהבת אותם כבר בערך שנה, השירים האהובים עליי הם: Cryin' don't wanna miss a thing crazy angel וכו'.. וכו'.. אממ.. זהו.. מקווה להשתלב.

Bad Girl 15

New member
היי..תהני!! למה לא באת לפני זה?..

בדיוק היה לנו היום מפגש פורום!!

Bad Girl 15

New member
חתיכת מזל נאחס...לא נורא..:)

נו אז ספרי עוד משהו על עצמך...מאיפה?...איזה אלבומים אוהבת?..מה יש לך מהאלבומים?.. :)

AeroTom

New member
ברוכה הבאה הילה!

מקווים שתישארי איתנו ותעשירי יותר את האהבה והחיבור ללהקה הנהדרת הזאת מכל השנים שלה. נשמח לעזור גם ולענות אם יש כל שאלה הקשורה בלהקה ומקווים שתהני כאן איתנו,בפורום ללהקה מספר 1 בעולם... Welcome to the Show!

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה הילה!../images/Emo140.gif

אני שמח שהצלחת למצוא אותנו, ואנחנו מקווים לראות אותך פה אצלנו עוד הרבה!
הנה עוד כמה שירים של אירוסמית' שאם את עדיין לא מכירה, אז אני בטוח שממש תאהבי: What It Takes Amazing Blind Man Deuces Are Wild Hole In My Soul Kiss Your Past Goodbye Avant Garden The Grind מקווה שתאהבי אותם, וכמו שכבר ציינו אז את כמובן מוזמנת לשאול פה כל שאלה שיש לך לגבי אירוסמית' שרק יש לך, ואנחנו נשמח לענות. תהני לך אצלנו כאן בפורום אירוסמית'!

oritmagnezy

New member
ברוכה הבאה! רק שארמגדון ממש לא

סרט אנונימי ובמיוחד לא השיר... כמובן.. אין מי שלא ראה אותו והמוןןן אנשים ראו אותו בקולנוע..

בָלבָל

New member
חייבת להודות... לא ראיתי...

לא ראיתי המון סרטים חשובים... המון... פשוט קשה לי לראות סרטים שלמים...

WestlifE BaBy

New member
תודה לכולם!

אממ.. אני מאזור הצפון. ו... אין לי אלבומים שלהם. בנתיים!
אממ.. זהו..נראה לי.

AeroTom

New member
אז תתחילי לקנות...../images/Emo8.gif

אנחנו בשביל לעזור ולהמליץ...

WestlifE BaBy

New member
טוף.. אז הנה כמה שאלות:

מהם שמות האלבומים שבהם מצויים השירים האלו: Cryin' , Don't wanna miss a thing,Angel,what it takes. אפשר להשיג את האלבומים בארץ? יש לאירוסמית' אוסף של שירים מכל השנים? או דיסק כפול או משולש? תודה מראש!

בָלבָל

New member
היי לך, כמה תשובות...

ומומחים ממני יתנו לך עוד תשובות מפורטות יותר Cryin' - באלבום get a grip Don't wanna miss a thing - בסאונדטראק של הסרט ארמגדון Angel - אלבום Permanent Vacation what it takes - אלבום Pump אוספים. יש כמובן, המוווון! את יכולה למצוא פה את הדיסקוגרפיה המלאה של אירוסמית' שהכין AeroTom ושם תוכלי למצוא מאיזה אלבום כל שיר. כמו שתוכלי לקרוא שם, באוסף של אירוסמית' O, YEAH! ULTIMATE AEROSMITH HITS שמכיל 2 דיסקים תוכלי למצוא את כל השירים ששאלת עליהם פה. ויש עוד הרבה אוספים, הכל תקראי בדיסקוגרפיה.

AeroTom

New member
אוסיף קצת לתשובה המפורטת של ענבל-

את I Don't Want To Miss a Thing אפשר להשיג חוץ מהפסקול של ארמגדון שם הוא יצא לראשונה גם בגרסת 1999 של האלבום המצויין Nine Lives שנמכר ברוב החנויות בארץ גם כיום. את Get a Grip אפשר למצוא גם בכל חנות. את Pump גם אפשר למצוא בכל מקום. את Permanent Vacation קצת קשה להשיג בימינו בארץ אבל את השיר Angel את יכולה למצוא גם באוספים של הלהקה: Big Ones Young Lust O,Yeah Ultimate Aerosmith Hits האלבום אוסף האחרון פה שהזכרתי וענבל הזכירה גם-O,Yeah הוא אלבום אוסף עם 2 דיסקים שיש בתוכו להיטים של הלהקה מכל השנים.משנות ה-70 עד היום. גם השירים האחרים ששאלת עליהם פה-כולם נמצאים גם באוסף הזה חוץ מבאלבומים שלהם ואוספים אחרים. אולי האוסף הזה מומלץ לך בשביל להתחיל וככה להכיר שירים מכל התקופות ואחרי זה לרכוש את אלבומי הסטודיו מכל השנים (שאפשר כמובן להשיג פה בימינו). כמובן שאלבומי הסטודיו יותר מומלצים אבל אפשר גם להכיר דרך האוספים בהתחלה ואז להתחבר יותר וככה לרכוש גם את אלבומי הלהקה האחרים. וכמו שענבל אמרה-יש לך פה את הדיסקוגרפיה שאני ונועם שיתפנו פעולה עליה בזמנו והיא תמיד פה לרשותך ויש בה א תכל הפירוט על האלבומים בדיסקוגרפיה הרגילה של הלהקה ואפילו יותר. וכמובן אנחנו גם תמיד פה כדי לענות על כל שאלה ולהמליץ.

Hangman Jury 87

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

תהני...
ונצל"ש-קניתי היום את הפנדורה! פרטים בבלוג, למי שמעוניין...

למעלה