חדשה!

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif ../images/Emo6.gif ברוכה הבאה!

מור, בת 15 ו-20 יוםD: ומדוע נבהלת?
~שוב בדיחת אנחנולאנושכים~

Runt

New member
טנקיז!

ו.. לא יודעת. אתם רבים ואני יחידה. וסטאף עוד שבוע יוצא ספיידרמן 3!!!!! *מקפצת במעגלים*

SainTonix

New member
האמת שלא נראה לי..

ראיתי היום בסאונדטרק של הסרט - והוא לא מופיע, יש במייספייס, אין לי קישור, אבל אני לא רואה שם שום תזכורת לMCR.. יש שיר של The killers וYYYs... אבל לא ראיתי MCR..

milkofamnesia

New member
הקליפ של סנואו פאטרול מגניב

ואני עוד לא שמעתי את של ה-YYY'S וזה אמור להיות די טוב..

milkofamnesia

New member
הנה הטראקליסט

1. Snow Patrol - Signal Fire (4:26) 2. The Killers - Move Away (3:52) 3. Yeah Yeah Yeahs - Sealings (4:32) 4. Wolfmother - Pleased To Meet You (4:44) 5. Beatsteaks - Cut Off The Top (Timo Maas Dirty Rocker Remix) (3:03) 6. The Walkmen - Red River (2:52) 7. Black Mountain - Stay Free (4:27) 8. The Flaming Lips - The Supreme Being Teaches Spider-Man How To Be In Love (3:25) 9. Simon Dawes - Scared Of Myself (4:54) 10. Chubby Checker - The Twist (2:35) 11. Rogue Wave - Sightlines (3:39) 12. Coconut Records - Summer Day (2:05) 13. Jet - Falling Star (3:35) 14. Sounds Under Radio - Portrait Of A Summer Thief (4:15) 15. The Wyds - A Letter From St. Jude (4:11) 16. The Oohlas - Small Parts (3:3

MirrorGirl

New member
ברוכה../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

אני מיכל, בת 15. ואמ.. את קצת מפחידה XDDD

Runt

New member
תודה

ואני לא! בחיי! גם אני אוהבת את ג'נסן! ביום ראשון הקרוב הוא יהיה במלאך שחור בתור בן ואח"כ תגיע העונה השניה ויחזור כאלק
הוא יא, החיים טובים! למיילו יש גב יפה

Runt

New member
מושלמת?

באיזה מן עולם אתה חיי?! עבור לגרמניה, ממילא כולם שם חושבים שאין לו בכלל איברי מין.

sha na na revol

New member
אני טעבור לגרמניה ממילא באיזשהו שלב...

למה, מה קרה איתו ועם הגרמנים
... אבל אני חייב לציין - סוף סוף מישהי שאוהבת את פ. וולף בפורומים האלה
(חוץ מלונה.)

lestatgirl

New member
זה לא שאנחנו לא אוהבים אותו, אנחנו מפחדים

מלבד הפוביית ג'ינג'ים הבסיסית קוראים לו זאב ויש לי בעיה עם זאב מאז פטר וזאב וולפמן ו..ו.. והעובדה שהקליפים שלו מטרידים..

sha na na revol

New member
פוביית ג'ינג'ים../images/Emo35.gif

חייך אינם חיים... (שלא לציין ג'ינג'יות... מממ איריות.
) זאב רוזנשטיין, זאב רווח, וירג'יניה וולף... דווקא מצאתי את הקליפים שלו מאוד פשוטים כאלה ומתאימים למוזיקה... וכמובן שתמיד טוב לזרוק פנימה איזה בחור יפה...

Runt

New member
הקליפים שלו לא מטרידים! ../images/Emo46.gif

נו אז מה שהם קצת פאגים? תראי את הקליפ ל- wind in the wires, הוא יפה

למעלה