יאוו.. איזה הופעה היתה אתמול..../images/Emo23.gif
הראלי כרגיל היה מהמם.. הוא הגיע רק ב-11 וחצי.. אני וחברות שלי חיכנו לו מ-9!! היה שם מסיבת תחפושת.. (זה היה עם הריקודי עם.. חח חפיף..) כשהוא הגיע אני ו-2 חברות שלי התחלנו לצעוק ולהשתגע!! הוא זכר אותנו מההופעה בבת ים!! היינו שורה ראשונה.. הוא שר את דברית שרציתי לומר, משאלה, זורו, ואת נר על החלון.. כל ההופעה הוא החזיק לי את היד.. איזה מושלם!!!!!1 ואח"כ שנגמר כולם רצו אחריו ואני וחברות שלי מכירות את המקום טוב וידענו שאם הוא יצא מהמקום שהוא הלך לכיוון שלו.. אנחנו יכולות להשיג אותו דרך יציאה אחרת..ובאמת השגנו אותו!!!!!!!!!!!!!! דפקנו על הדלתות והוא חייך אלינו.. ואח"כ שהוא יצא הוא נישק אותי ואמרתי לו כזה אני אוהבת אותך אז הוא כזה עונה לי גם אני מתוקה!!!!!!! ואז הוא חתם שם.. אבל לא היה לי נייר.. אבל הצטלמתי איתו (בפלאפון.. כי המצלמה שלי לא עובדת..) והוא נישק אותי שוב.. ואח"כ שהוא יצא רצתי אליו ואמרתי לו שאני וחברה שלי מתחפשות מחר לזורו.. והוא דפק חליוך שרק הוא יכול וניקש אותי שוב..!!! וכשאמרתי לו שאני וחברות שלי באות ביום שבת להופעה שלו הוא צחק כזה ואמר איזה חמודות.. ונישק אותנו.. היו איתי 2 חברות אחת שרופה כמוני על הראל.. והשניה אהבה את סקעת.. אחרי שמויאל נישק אותה היא אמרה שמעכשיו היא אוהבת את מויאל ולא את סקעת.. כי סקעת שהיה לו הופעה בבית שני הוא לא בא למעריצים וזה והוא לא מתייחס אליהם!! בקיצר היתה ההופעה הכי נדירה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חולה על הבנאדם הזה!!!!!!!!!!!!! ד"א איזה ריח יש לו!!!!!!!!!!! עד עכשיו נשאר לי הריח!!!!!!!