התנכרות=התמכרות
O oceanblaze New member 3/3/06 #1 חדשה. ../images/Emo149.gif היי היי. אני הדר, בת 15. וכמו שכבר הבנתם, אני חדשה כאן. המ, התחלתי לצפות באמריקן איידול רק בעונה הנוכחית.. ובנתיים הפייבוריט שלי הוא כריס.
חדשה. ../images/Emo149.gif היי היי. אני הדר, בת 15. וכמו שכבר הבנתם, אני חדשה כאן. המ, התחלתי לצפות באמריקן איידול רק בעונה הנוכחית.. ובנתיים הפייבוריט שלי הוא כריס.
B blaahh New member 3/3/06 #3 וולקאם! ו-נצל"ש:יש לי שאלה בפרק תוצאות של שבוע שעבר- מי היו הבוטום 3 של הבנות? ושל הבנים? אני יודעת מי עף אבל מי עוד היה בבוטום 3?
וולקאם! ו-נצל"ש:יש לי שאלה בפרק תוצאות של שבוע שעבר- מי היו הבוטום 3 של הבנות? ושל הבנים? אני יודעת מי עף אבל מי עוד היה בבוטום 3?
J Juliann New member 3/3/06 #4 ../images/Emo58.gif => בנות: הכי מעט קולות- ברנה, אח"כ הת'ר והשלישית קיניק. בנים: הכי מעט קולות- דייויד, אח"כ סוואי והשלישי קווין.
../images/Emo58.gif => בנות: הכי מעט קולות- ברנה, אח"כ הת'ר והשלישית קיניק. בנים: הכי מעט קולות- דייויד, אח"כ סוואי והשלישי קווין.
F Fairywitch New member 3/3/06 #5 בשבוע שעבר לא היו בוטום- אבל הדיחו את סטיבי ובקי מהבנות, ואת בובי ופטריק מהבנים.
F Fairywitch New member 4/3/06 #7 ברוכה הבאה, הדר../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני חנה, בת 29, מחיפה. אהבתי את הכינוי שלך תהני בפורום
ברוכה הבאה, הדר../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני חנה, בת 29, מחיפה. אהבתי את הכינוי שלך תהני בפורום
S SHTRUDIDI New member 4/3/06 #8 ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif התנכרות מהנה לפורום ולתוכנית! כריס מלך!
F Fiona Florczak New member 5/3/06 #13 ברוכה הבאה! גם אני בבקסטריט ../images/Emo142.gif כמו שאת רואה.. LOL
F Fiona Florczak New member 5/3/06 #15 ../images/Emo45.gifלמה אין לך את החתימה?../images/Emo2.gif../images/Emo142.gif
E elena20 New member 5/3/06 #16 דווקא היום רציתי לשים,אבל אני רוצה בכלל לשנות לגמרי את החתימה אז אני עדיין לא החלטתי...